Kikapcs

Szerdán indulna a 2020-as SZIN, nálunk egy kicsit fog is…

Szerdán rajtolna a 2020-as SZIN, az előző évekhez képest egészen izmos line up-pal – egy járványmentes párhuzamos univerzumban a héten Szegeden lépne színpadra Jason Derulo, Rudimental, John Newman és többek között a Russkaja is. A koronavírus jött, a SZIN ment, mi viszont visszahozzuk az életérzést: szerdától szombatig minden nap egy-egy ikonikus fellépővel hozzuk vissza a Szegedi Ifjúsági Napok hangulatát!

IZMOS LETT VOLNA AZ IDEI FELHOZATAL

Voltak már kifejezetten erős és viszonylag gyenge évei is a Tisza-parti őrületnek, viszont az idei line up most aztán tényleg “összeszaladt.” Pár világsztár, aki Szegeden ugrott volna a színpadra:

  • Jason Derulo
  • John Newman
  • Russkaja
  • Rudimental
  • Dub FX

Végre lett volna egy kis “zsiguvigule”, élőben, a Napfény Városában:

A hazai felhozatal is 10/10 lett volna, Ákostól kezdve a már-már kötelező Halott Pénzen át a félig már szegedinek számító Majka & Curtis – ig nagyjából mindenki ott lett volna.

A JÁRVÁNY MINDENT VITT

A sztori már ismerős: maradtak az 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényekre vonatkozó korlátozások augusztus 15. után is, melynek értelmében gyakorlatilag az összes szegedi nagyrendezvény betérdelt, a SZIN-től a Halfesztiválon át a Bortérig. Hogy melyik szegedi fesztivált (és annak szervezőjét) hogyan érintette a döntés, itt pörgettük végig, egy turbo-körkapcsolással Gulyás Gergely nem túl vidám bejelentését követően:

A SZIN ugrott, a szervezők azonban nem hagyták cserben a fesztiválozókat. Ha már megvolt a bérleted vagy a napijegyed, szeptember 30-ig visszakérheted az árát vagy át is viheted a jövő évre azt, egy röpke adminisztrációs kung fu – t követően:

SZERDÁTÓL SZOMBATIG EGY KICSIT MÉGIS SZIN LESZ MIFELÉNK

Ha kíváncsi vagy rá, mi történt a Majka és Curtis féle szakítás után a backstage-ben vagy arra, hogyan szereti a halászlevet a Margaret Island énekesnője, szerdától tarts velünk: SZIN-es emlékek, sztárinterjúk, virtuális fesztivál-hangulat vár majd esténként Szeged újgenerációs hírportálján, a Szeged365.hu-n!

Fotók: SZIN FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb