Kikapcs

Szeged365 kikapcs: kertmozi a Zápor-tónál, strandbúcsúztató a SunCityn, éjszakai városnézés

Szombati munkanap ide, vasárnapi pihenés oda, nem telik tétlenül a nyár utolsó hétvégéje a Napfény Városában. Szeged ma délután is szuper programokkal vár, összeszedtük, mit érdemes meglátogatni, ha kiszabadultál a melóból.

NYÁRBÚCSÚZTATÓ KONCERT A KLAUZÁL TÉREN

A Talent Tehetségkutató Énekstúdió utolsó nyári koncertjét tartja az iskolakezdés előtt a Klauzál téren 15:00 órától.

A SUNCITY IS ELBÚCSÚZTATJA AZ ÉVSZAKOT

Már délelőttől egészen 18:00 óráig szuper programokat szerveztek a Sun Cityre: az igazi nyári partyn ingyen csillámtetkó és szerencsekerék is vár.

MACSKAFOGÓ ÉS ÜVEGTIGRIS A ZÁPOR-TÓNÁL

A Szeged Város Közösségéért Közalapítványnak köszönhetően augusztus 28-án és 29-én 19:00 órától a Zápor-tónál dübörög tovább a szabad ég alatti filmvetítés: jön a magyar filmvilág két legendás műve, az Üvegtigris és Macskafogó. Az eseményen az első száz néző ráadásul pattogatott kukoricát is kap!

HARRY POTTER A KEDVESBEN

Lesz még egy szabadtéri filmvetítés: a Kedves Presszó a Harry Potter és a Bölcsek kövét tűzi műsorra 20:30-tól. A részvétel belépős, de ingyen sör/fröccs jár mellé.

ÉLMÉNYSÉTA AZ ÍZEK NYOMÁBAN

Az ízek és illatok nyomába erednek az élményséta résztvevői szombat délután 16 órai kezdettel az Erzsébet-ligetben. A 3,5 órás program a nyugalom és a kikapcsolódás jegyében telik majd kulissza bejárással, finomságokkal, érdekességekkel és egy kis ajándékkal fűszerezve.

ÉJSZAKAI VÁROSNÉZÉS KISVONATTAL

A Szegedi Tourinform beszámolója szerint városnézésre indul a Szegedi Városnéző Kisvonat szombaton este 21 órakor. A 90 perces, idegenvezetéssel egybekötött túra során a résztvevők megcsodálhatják Szeged legszebb épületeit a Szent István téri Öreg Hölgytől, a Zsinagógán át egészen az alsóvárosi Ferences templomig. Szó lesz a Vízről, Szent-Györgyi Albertről, a boszorkányokról, betyárokról, a király látogatásokról.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb