Sport

Kubai származású ellenféllel bokszol szeptember 11-én a szegedi Kis Máté

Október 12. óta nem lépett szorítóba a szegedi bokszoló, közel egy év után viszont ismét kesztyűt húz majd a kiváló sportoló. A korábbi WBO nagyközépsúlyú interkontinentális bajnok, Kis Máté szeptember 11-én a kubai származású Ericles Torres Marin ellen lép ringbe egy 6 menetre kiírt mérkőzésen.

Kilenc hónap után lép újra szorítóba a kiváló szegedi bokszoló, Kis Máté. A budapesti profi gálát szabadtéren rendezik meg, így 500 szurkoló a helyszínen szurkolhat majd Bacskai Balázsnak, Egedi Renátónak, Kiliti Tamásnak, Krämer Péternek, Tóth Tamásnak, és természetesen Kis Máténak is.

“Hat menetre tervezett mérkőzés lesz egy kubai származású, de Magyarországon élő bokszoló, Ericles Torres Marin ellen. Márciustól májusig egyénileg kellett készülnöm, de ezután már gőzerővel tudtunk készülni. Most már a véghajrában vagyok, másfél hét múlva kezdődik a gála, már nagyon várom a mérkőzést” – mondta el a Szeged365.hu-nak Kis Máté.

Máté azt is elmondta, hogy abszolút csak a győzelem lenne elfogadható a meccsen, és bár nem fog hajtani a kiütésre, szeretné, ha szép sikerrel hagyhatná el a szorítót.

Az izgalmasnak ígérkező összecsapást a Sport Tv élőben közvetíti.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb