Közélet

Elmarad a 25. Őszi Kulturális Fesztivál Szegeden

Lassan már nem az számít hírnek, ha elfújnak egy rendezvényt, hanem az, ha valamilyen csoda folytán mégis megtartják… A Szegedi Tudományegyetem által szervezett Őszi Kulturális Fesztivál is áldozatul esett a járványhelyzetnek, a szervezők a közösségi médiában jelentették be, hogy elmarad a 2020-as esemény.

“Tisztelt Kollégáink, Partnereink, Barátaink!Figyelembe véve a közegészségügyi szempontokat és a 2020. szeptember 1-jén életbe lépett ágazati ajánlást, a Szegedi Tudományegyetem 25. Őszi Kulturális Fesztiválja sajnálatos módon elmarad” – írták a szervezők. Az összművészeti fesztivál egy hónapon át, október 1-től várta volna az érdeklődőket az Egyetem Kulturális Irodája szervezésében.

Tavaly egy meseszép, Dugonics téri fényfestéssel rajtolt az esemény – mutatjuk is a legklasszabb pillanatokat Papdi Balázs fotóin keresztül:

EZ MA MÁR A MÁSODIK…

Még reggel 8 sincs, de már két törölt eseményről is be kellett számolnunk. Ahogy 7 előtt egy kicsivel írtuk, a Kulturális Örökség Napjai keretein belül tervezett városházi nyílt napot is le kellett fújni, íme a részletek:

Fotók: Szeretlekmagyarország.hu, Papdi Balázs

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb