Kikapcs

Szeged365 kikapcs: tovább dübörög a Zsigmond Vilmos Filmfesztivál, Janicsák Veca koncert a Partfürdőn, fergeteges bulik a belvárosban

Befutott a kispéntek, mi pedig már mutatjuk is a szuper szegedi programokat, ahol méltó módon kikapcsolódhatsz a szürke hétköznapokból. Tovább dübörög a IV. Zsigmond Vilmos Filmfesztivál, Janicsák Veca koncerttel folytatódik a Garden Szüreti Napok a Partfürdőn, de bulizhatsz egy jót a Nyugiban, a Dokkon vagy a Jate Klubban.

TOVÁBB DÜBÖRÖG A ZSIGMON VILMOS FILMFESZTIVÁL

Egészséges erotika, Eldorádó, SEVELED, Drakulics Elvtárs. Csak néhány igazi hazai kedvenc, amivel szeptember 8, és szeptember 12-e között találkozhat a filmrajongó szegedi közönség a Belvárosi Moziban megrendezett Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztiválon. A már negyedik alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál életében több szempontból is különleges az idei év, egyrészt a filmes seregszemle névadója születésének kilencvenedik, másrészt a Belvárosi Mozi megnyitásának századik évfordulójáról is megemlékeznek a szervezők.

Íme a csütörtöki bontás:

JANICSÁK VECA KONCERTTEL FOLYTATÓDIK A GARDEN SZÜRETI NAPOK

Tegnap délután elrajtolt az első Garden Szüreti Napok a Partfürdőn. Az eseményre szeptember 9 – szeptember 13. között a Garden Stég szervezésében kerül sor. A rendezvényen faházakba kitelepülve 25 borász és pince várja a kikapcsolódni vágyókat. Emellett jobbnál jobb koncertek, kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztató programokban is részed lehet. 15:00 és 17:00 óra között DJ Rely pörgeti a lemezeket, aztán 17:00 és 20:00 óra között Várkonyi Tibi húzza a talpalávalót, majd 20:00 és 21:00 óra között Janicsák Veca ad koncertet, ezt követően pedig ismét Várkonyi Tibi muzsikál majd.

https://www.youtube.com/watch?v=h-rq2ffGJyY

KLASSZ FILMEKKEL VÁR A CINEMA CITY

19:45 Az új mutánsok

18:00 Break The Silence: The Movie

17:45, 20:00 Hab

17:50 Bring the soul: The Movie

17:30, 19:45 Miután összecsaptunk

18:10, 20:30 Mulan

18:30, 20:30 Téboly

17:15, 18:30, 19:00, 19:15, 20:15 Tenet

AKUSZTIKUS KONCERT A NYUGIBAN – JÖN A JUNKIES

Nem először és persze nem is utoljára lép ma színpadra  a Nyugi kertben a Junkies együttes énekese és gitárosa, Szekeres András és Barbaró Attila, akik ezúttal egy akusztikus est formájában szólaltatják majd meg a közismert dalokat.

HOSSZÚ HÉTVÉGE A JATEBAN

Kezdetét veszi a hosszú hétvége a Jateban. Ma este DJ Seladi gondoskodik a jó hangulatról. Kezdés: 23:00 óra. Részletek, a képre kattintva, itt ni:

GÓLYA BULI A DOKKON

Isten hozott benneteket a Napfény Városában Gólyák! Irány a fedélzet, ma este egy fergeteges bulira invitál benneteket a Tisza Dokk. Az erős kezdés garantált, hajrá!

23:00 órától Szeged egyik legismertebb lemezlovasa Gabriel B biztosítja majd a hangulatot.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb