Mindenmás

Best of police: halálos balesetek sora, stricik, embercsempészet

Az elmúlt egy hétben is bőven kijutott a kék hírekből. Több halálos balesettel indult a hét, ezt követően pedig egymás után buktak le az embercsempészek és a stricik.

HALÁLOS BALESET A CSILLAG TÉREN, EGY KISLÁNY ÉLETÉT VESZTETTE

Halálos baleset Szegeden: tehergépkocsi ütött el egy kisgyermeket a Csillag téren. Olvass tovább IDE kattintva.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

MEGHALT EGY FÉRFI A NOVÁNÁL

Mint ahogyan arról a délelőtti órákban beszámoltunk, a Szőregi úti bevásárlóközpont parkolójában falnak ütközött egy autó kedden a reggeli órákban. A helyszínre mentők is érkeztek. Az MTI információi szerint a jármű vezetője meghalt, utasa megsérült. Olvass tovább IDE kattintva.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

HALÁLOS BALESET MAKÓN

Egy gyalogost ütöttek el szerdán este a Maros-parti városban. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők sem tudták megmenteni az életét. Olvass tovább IDE kattintva.

Fotó: police.hu

KISFIÚT MOLESZTÁLT EGY SZEGEDI FÉRFI, 10 ÉVET KAPOTT

Jogerősen tíz év szabadságvesztéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla egy Csongrád megyei férfit, aki szexuálisan molesztált egy kisfiút – tájékoztatta a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség helyettes szóvivője pénteken az MTI-t. Olvass tovább IDE kattintva.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

MÁSFÉL MILLIÓÉRT ELADTA BARÁTNŐJÉT

Saját barátnőjét adta el prostinak egy szegedi férfi. Az emberkereskedő 1 millió 700 ezer forintot tehetett zsebre a tettével, de nem sokáig örülhetett az összegnek: őt is és társait is elfogták már a rendőrök. Olvass tovább IDE kattintva.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

EMBERTCSEMPÉSZET, VÁDAT EMELTEK ELLENE

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a szerb férfival szemben, aki idén július 6-án, a hajnali órákban, járművében hat külföldit csempészett Szeged határában. Olvass tovább IDE kattintva.

Fotó: MTI

STRICIKET FOGTAK MINDSZENTEN

Emberkereskedelem, kényszermunka, kitartottság, de akár kerítés is lehet a rovásán annak a két mindszenti férfinek és egy szintén mindszenti nőnek, akit összehangolt akcióban fogtak el a terrorelhárítók. Olvass tovább IDE kattintva.

Fotó: police.hu

ELTŰNT EGY SZEGEDI LÁNY

Szekeres Adriennt szombat délután a Somogyi könyvtárnál látták utoljára, azóta viszont nem elérhető, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye pedig ismeretlen. Olvass tovább IDE kattintva.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb