Kikapcs

Ha a zárt terek már fojtogatnak, van egy tuti tippünk: irgalmatlan banzáj vár Ópusztaszeren!

Grandiózus rendezvénnyel kedveskedik számunkra az ópusztaszeri Csillagösvény Labirintus Öko Élménypark csapata, akik “Pusztán egy piknik” címszóval szabadtéren várnak október 3-án. A falusi wellness netovábbjaként igen neves lemezlovászok művei csapódnak az éterbe, de a street food országos és a kézműves sörfőzdék turnézó légiósai sem hagyják kimerülni elemeinket a nap végére.

LEMEZLOVÁSZOK A KÖBÖN, MINDJÁRT KÉT HÍRESSÉG IS A FOKOZHATJA A HANGULATOT

Ahogy ígértük, most megosztjuk veletek, hogy kik fognak gondoskodni a fantasztikus hangulatról. Az első lemezlovas nem más, mint Lotfi Begi:

Következő játékosként lehullik a lepel a jazz és electroswing koronázatlan királynőjéről is: Selector Emka a Jazzy Rádió rezidense, az MR2 – Petőfi Rádió 2012-es és a VIVA Millersoundclash 2015-ös DJ versenyén TOP10-ben végzettek egyike. Természetesen Emka is ott lesz október 3 – án, pörögj a Szeged365.hu – val, ha Te is rajongsz a jazz és electroswing műfaj iránt. Nagy buláj zúghat az arcunkba, mindenképp nézz ki már kora délután!

A GASZTRONÓMIAI CSODÁKRÓL A SZUBKULTÚRÁBAN KIEMELKEDŐ VENDÉGJÁTÉKOSOK GONDOSKODNAK

Menthetetlenül érkeznek a sörforradalom elhivatott magyarországi úttörői is, dobpergés: a Fóti Kézműves Sörfőzde csapata. Az már biztos, hogy a nézők nem maradnak szomjan. A legújabb kisüzemi sörfőzdék technológiájával rendelkező BigFoot Sörfőzde is bemutatkozik különlegességeivel október 3 – án a Csillagösvény vendégei előtt. A helyben készült, szaftos, füstös ízekről a Szendo Smoke BBQ és a Garage Burger & BBQ csapatai fognak gondoskodni.

Forrás: Pusztán a Piknik, Facebook oldal

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb