Szegedi Arcok

Best of Szeged365 paparazzi: megvannak az első nyerteseink!

Mondtuk már, hogy csípjük a fejeteket? Amellett, hogy az elmúlt pár napban ismét csúcsokat döntögetett a Szeged365 olvasottsága, bődületes mennyiségű közlekedési és egyéb információval, nomeg fotóanyaggal leptetek el bennünket! Ahogy ígértük, sorsoltunk a Paparazzik között, íme az első 4 nyertesünk!

PÁDÁR ANITA: TÖBB MÁZSA FA BORULT LE A RÓKUSI KÖRÚTI KÖRFORGALOMBAN

Szürreális látványt nyújtott az a több mázsányi fa, amely csütörtök délben borult le egy teherautóról a Rókusi körút – Kossuth Lajos sugárút találkozásánál lévő lámpás körforgalomban. Információink szerint senki sem sérült meg a “balesetben”, sőt, a nem kis mennyiségű hasított fa is jól van – a pórul járt sofőr és kollégái turbó sebességgel takarították fel a szökevény szállítmányt. A fotót Pádár Anitától kaptuk, hálás köszönet érte!

Anita, a nyereményeid:

Szeged365 póló + Malackodó food truck 2 személyes meghívás 5.000 Ft értékben + 5.000 Ft értékű kupon a DTK & Pub és a Fülig Jimmy Pub Szegedjóvoltából.

BERETI MÁRTI ÉS A HÉT LEGSZOFISZTIKÁLTABB FELKÉRÉSE

Khm, az alábbi “felhívás” kihelyezője nem gondolta túl a dolgot, de legalább köntörfalazás-mentesen, szögegyenes üzenettel kommunikált. A fotón sírtunk (így is, úgy is), köszönet érte Bereti Mártinak!

Márti, a nyereményeid:

Szeged365 bögre a Bögrelabor jóvoltából + 5.000 Ft értékű Nutri Szeged fit csomag + 2 db Hónap Pizzája meghívás a Pizzamonster Streetfood & Grill – től.

KRIZSÁN ERZSI ÉS A SZEGEDI TÁVFŰTÉS

Erzsi lazán lekörözte a SZETÁV műveket – sokkal hamarabb értesített bennünket a szegedi távfűtés bekapcsolásáról, mint bármelyik illetékes, hálás köszi Neked!

Erzsi, a nyereményeid:

Szeged365 bögre a Bögrelabor jóvoltából + 5.000 Ft értékű ajándékutalvány az SSI HOME Design-tól + Trója Ételbár 2 személyes Gyros Box meghívás.

SANDL GYULA ÉS AZ IDEI ÉV LEGCUKIBB SZEGEDI PRODUKCIÓJA

A Kecskeméti utca egyik fájának tövében található az a tüneményes kis törplak, amelyre olvasónk, Gyula hívta fel a figyelmünket. A járda melletti törzsön lévő apró ajtók és ablakocskák olyan benyomást keltenek, mintha a Hupikék törpikék egyik epizódja kelt volna életre. A heti különdíjunkat a törplakot megörökítő paparazzi vitte el!

Gyula, a nyereményed:

1 db 40.000 Ft értékű – Carbon Cleaner motortisztítás, csak hogy a jövő héten már tökéletesen ép verdával rohangálj fotókat lőni a Szeged365.hu-nak…

A nyerteseinket 2020. október 12., hétfőn értesítjük ki a nyereményátvétel hogyanjáról, azon a csatornán, ahol a Szeged 365 Paparazzi tartalmakat elküldték nekünk. A játék pörög tovább, jövő pénteken ismét sorsolunk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb