Mindenmás

A nap fotója: így lángolt a Göndör sor vasárnap reggel

A Szeged365 olvasói az igazi paparazzik, már nem először, és nem is utoljára nyomozhatunk ki segítségetekkel “kulisszatitkokat” egy – egy zűrös helyzet hátteréről. Zoli küldte a fotót, tőle, és Szilvi olvasónktól érkezett az infó: 12 méteres láng kapott fel a durva detonációt követően, és vélhetően a hírhedt kóbor kutyás hajléktalanok gázpalackja robbant fel kávéfőzés közben.

A Csongrád – Csanád Megyei Katasztrófavédelem szóvívője, Varga Kitti nem erősítette meg a hírt. Tájékoztatása szerint 15 négyzetméteren égett a szemét, személyi sérülés nem történt, és a katasztrófavédelem munkatársai hamar el tudták oltani a felcsapó lángokat.

NEM MA KEZDŐDTEK A PROBLÉMÁK A GÖNDÖR SORON

Halmozódnak a gondok a körtöltés ezen szakaszán: a petőfitelepi részen már áldatlan állapotok uralkodnak két kóbor kutya miatt is, mint ahogy beszámolt erről a Szeged365.hu-nak ott élő olvasónk Schweickhardtné Éva, aki akkor lapunkhoz fordult segítségért. A szóban forgó ebek, emberre és állatra is egyaránt veszélyesek, gyakorlatilag rettegésben tartják a környék lakóit. Azért is nehéz ellenük fellépni, mert a kutyák a Göndör soron tanyázó hajléktalanokhoz tartoznak.

Leszel a tudósítónk? Közlekedési vagy egyéb, a többi olvasót érintő infód van? Elcsíptél egy látványos viharfelhőt Szeged felett? Küldd el az általad látottakat szövegben, képben vagy videóban és nyerd meg a Szeged365 Paparazzi játék heti nyereményeit! A beküldött anyagokat Facebook üzenetben vagy az [email protected] mail címre várjuk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb