Szegedi Arcok

Pozitív lett az egyik kollégánk koronavírus-tesztje, mától otthonról írjuk a Szeged365.hu-t

Az egyik kollégánk COVID-tesztje pozitív lett, ezért elővigyázatosságból mától home office-ból írjuk Szeged újgenerációs hírportálját. A szerkesztőségünk tesztelése elkezdődött, az irodánkat fertőtlenítjük, az érintett csapattagunk viszonylag enyhe tünetekkel lábadozik.

Nincs fontosabb, mint a kollégáink biztonsága és a járványügyi előírások szigorú betartása, éppen ezért a kézfertőtlenítő folyamatos használata és a gyakori fertőtlenítés eddig is alapvető volt a munkakörnyezetünkben. Mindent megteszünk a további megbetegedések elkerülése érdekében, ezért azonnal áttértünk az otthoni munkarendre, továbbá elkezdődött a csapat koronavírus-tesztelése. A home office műfaja nem ismeretlen előttünk: március 23-án, a járvány első hullámában indultunk, a szerkesztőség hosszú hetekig úgy tette a dolgát nap mint nap, hogy még találkozni sem tudtunk egymással. Éppen ezért a kollégáink már rutinosak az otthoni újságírás műfajában, a következő napokban apait-anyait beleadunk, hogy így is a tőlünk megszokott magas színvonalat tudjuk nyújtani Nektek, a galaxis legklasszabb olvasóinak.

Köszönjük, hogy már ennyire sokan olvastok bennünket, egyben köszönjük, ha Ti is komolyan veszitek a járványügyi előírásokat! Vigyázzatok magatokra és a szeretteitekre! Hajrá Szeged!  

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb