Kikapcs

Családi Minifesztivált rendez a Pizzamonster

Nem maradunk családi kikapcsolódás nélkül a hétvégén: a Grimm-Busz Színházzal, Csatai Gergő szegedi, Guinness-rekorder lufizsonglőrrel és egy mini oldtimer kiállítással is készülnek szombatra a Pizzamonster-es srácok, akik a Csongrádi sugárútra, a régi Diófa-parkolóba szerveznek egy imádni valónak ígérkező minifesztivált.

Egészen pontosan, ilyet:

“Egyre több vendégünk jelezte, hogy jól jönne a család apraja-nagyjának egy hétvégi kikapcsolódás, de a zsúfolt tereket igyekeznek kerülni. Ekkor jött az ötlet: csináljunk egy dzsemborit a kicsiknek (és nagyoknak) a parkolónkban, szellősen, biztonságosan, szerethető programokkal” – magyarázta Mizsik Attila tulajdonos, aki saját maga is többgyermekes családapa. Ahogy kifejtette, a minifesztivál egyben köszönetnyilvánítás az ott lakók felé: a Pizzamonster pontosan egy éve költözött a Csongrádi sugárútra, azóta rengeteg fantasztikus embert ismertek meg a környékről, ahol remek közösség alakult ki.

A buli szombat délelőtt kezdődik, lesz…

…Grimm-Busz színház:

…Oldtimer minishow:

…Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány mentőautó bemutató:

…és egy szegedi közönségkedvenc: Csatai Gergő lufizsonglőr, aki tavaly augusztus 20-án, több tízezer szegedi előtt állította fel a lufihajtogatás gyorsasági Guinness-rekordját:

A programok, időrendben:

11:00 – 11:40 Csatai Gergő lufihajtogató Guinness rekorder show-ja
12:00 – 12:20 Oldtimer minishow
12:40 – 13:00 Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány mentőautó bemutató
13:00 – 14:00 GrimmBusz buli
14:30 – 16:00 Pizzamonster nyereményjáték

Szóval: Szeged, Csongrádi sugárút (Pizzamonster parkoló), 2020. október 17., szombat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb