Szegedi Arcok

Best of Szeged 365 Paparazzi: meseszép fotók, olvasói videók és egy IFA platónyi nyeremény

Ilyenkor a legnagyobb élmény Szeged365 – öt írni: ezen a héten is pörögtetek, mint a zománcoslavor! Köszönjük az ipari mennyiségű közlekedési infót, tippet, tudósítást, amit Tőletek kaptunk, jön a Szeged 365 Paparazzi játékunk e heti eredményhirdetése!

Lemaradtál róla? Még nem! Második hete pörög a Szeged 365 Paparazzi játékunk, aminek a lényege egyszerűbb, mint megenni egy tányér tiszai halászlevet: küldj nekünk közlekedési infót, témát, fotót vagy bármit, amit Szegeden láttál, mi pedig kis szerencsével meglepünk a partnereink full extrás nyeremény-pakkjaival. Sorsolás minden pénteken 7-kor, egészen október végéig.

Lássuk, kiknek volt mákjuk a héten!

CZIROK JÁNOS ÉS A HÉT VIDEÓJA

…nomeg a hét fotói. Jani nagyon profi volt és a meseszép fotói mellé egy libabőrös videót is küldött, az utóbbi a Tisza árterét mutatja be, drónnal körberepülve.

A videó:

A fotók, a nosztalgia vilingertől az M43-as hídon át Máté Bence tavalyi kiállításáig:

…és a nyeremények:

Szeged365 bögre a Bögrelabor jóvoltából + 3.000 Ft értékű REÖK és DELIMO Cukrsázda meghívás + 5.000 Ft értékű ajándékutalvány az SSI HOME Design-tól + Trója Ételbár 2 személyes Gyros Box meghívás.

GOMBKÖTŐ KRISZTIÁN, AKI MÁR LASSAN SZERZŐDÉSES KÖZLEKEDÉSI TUDÓSÍTÓNK LESZ

Krisztián igazán megérdemelte a nyereményét: ő az, aki minimum hetente küld közlekedési infót, ez most is így volt, a tegnapi, Dorozsmai úti koccanásról is ő értesített bennünket (még legalább 4-5 olvasónkkal szimultán).

Krisztián nyereményei:

Szeged365 póló + Kiskakas Csárda 2 személyes meghívás 5.000 Ft értékben + 5.000 Ft értékű kupon a DTK & Pub és a Fülig Jimmy Pub Szegedjóvoltából.

HORVÁTH ZOLTÁN, AKI A HÍDON RAGADT, DE NYERT VELE

Az olvasónk kihasználta az időt, ha már úgyis a hídon ragadt a kedd délutáni csúcsforgalomban. Tőle tudtuk meg ugyanis, hogy karambol van, a drót egy Szeged 365 ajándék-pakkot ért Zolinak.

Zoli nyereményei:

Szeged365 bögre a Bögrelabor jóvoltából + 5.000 Ft értékű Nutri Szeged fit csomag + 2 db Hónap Pizzája meghívás a Pizzamonster Streetfood & Grill – től.

DUNAI TIBOR: NAPLEMENTE, BELVÁROSI HÍD, 3-AS BÖMBI

Az e heti különdíjunkat Dunai Tibor vitte el egy szép nagy adag, Szegeden lőtt naplemente – fotóval. Ha a képeken lévő 3-as kupé Tibié, tuti jól fog jönni a nyeremény: 1 db 40.000 Ft értékű – Carbon Cleaner motortisztítás, csak hogy a jövő héten is tökéletesen ép verdával rohangálj fotókat lőni a Szeged365.hu-nak!

KÖSZÖNET, ÖLELÉS, PACSI – AKIK NÉLKÜL MOST NEM SZÓRNÁNK AZ AJÁNDÉKOKAT

Köszönet a Szeged 365 Paparazzi játékunk szponzorainak:

  • Carbon Cleaner Szeged
  • REÖK Kézműves Cukrászda
  • Trója Ételbár
  • DTK Pub
  • Pizzamonster Streetfood ‘n Grill
  • SSI Home Design
  • Kiskakas Csárda
  • Bögre Labor
  • Fülig Jimmy Pub
  • DELIMO Cukrászda (ÁRKÁD Szeged)
  • Nutri Szeged (ÁRKÁD Szeged)
  • Malackodó Food Truck

A következő sorsolás időpontja: 2020. október 23., péntek 19:00, húzzunk bele, Szeged 365 Paparazzik!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb