Sport

Rájár a rúd a szegedi vasutasokra: négygólos vereség a dunaújvárosiak ellen

Nagy várakozások övezték a meccset: a szegediek az NB III közép-csoportjának 14. fordulójában a Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál Sportegyesület csapatát látta vendégül ma délután. A csapat tartalékosan most is küzdött becsülettel, de ismét nem tudta kihozni magából azt, ami benne van, 4:0 – val zakózott a védelmi hibákat könyörtelenül kihasználó vetélytárssal szemben.

Fotó: szegedvasutasse.hu

FOGHÍJAS CSAPATTAL IS URALTA A SZVSE AZ ELSŐ FÉLIDŐT, DE A KONTRATALÁLAT UTÁN ÖSSZEZUHANT

Az előjelek nem voltak túl jók, hiszen kulcsfontosságú játékosok nem álltak rendelkezésre, így például nem tudott játszani sem Tóth, sem Beretka, valamint a tavalyi gólgyáros Hatvani József is sérüléssel küszködött és bár leült a kispadra, játéklehetőséghez nem jutott. Az első félidőben tigrisként jöhetett a Szeged kiegyenlített küzdelem folyt, sőt a vezetést akár kétszer is megszerezhették volna, de a kritikus helyzetekben ordító ziccereket hibázott a csapat. A meddő mezőnyfölény után végül nem kamatozódott, a második játékrészben hamar sikerült betalálni a Dunaújvárosnak, és ezután elsősorban lélekben zuhantak össze a vasutasok. A hazaiak a folytatásban sem koncentrációban sem pedig játékban nem tudták azt nyújtani, amit az első 45. percben bemutattak. Az eredmény 0-4 lett egy olyan mérkőzésen, ahol az ellenfél azért ennyivel nem volt jobb.

Fotó: teol.hu – Majs – SZVSE 2:2

NB III Közép csoport bajnoki mérkőzés, 14. forduló
2020. október 18. (vasárnap) 14:30
Mórahalom, Mórahalom Sportcentrum
Játékvezető: Kiss Anikó Tünde, asszisztens: Pogonyi Ferenc és Juhász László
Szegedi VSE: Leindler, Kormányos, Csamangó, Dóra, Zana, Zsoldos, Pócs D., Pócs T., Ondrejó, Papp, Busa
Cserék: Ondrejó helyére Csanádi (70′) és Pócs D. helyére Fülöp (70′), Papp helyére Kelemen (70′) és Zana helyére Bakó (80′)
Vezetőedző: Kelemen Balázs
Dunaújváros PASE: Pokorni, Barta, Markovics, Báló, Novák Zs., Dorogi, Vadász, Szepessy, Kesztyűs, Hompót, Barna
Cserék: Kesztyűs helyére Áman (70′), Dorogi helyére Halász (77′), Barna helyére Héjjas (77′) és Novák Zs. helyére Nobák L. (88′)
Vezetőedző: Jakab Elek
Gólszerzők: Dorogi Renátó (Dunaújváros) 49′ és 65′, Markovics Bence (Dunaújváros) 64′ és Szepessy Róbert (Dunaújváros) 74′
Sárga lapok: Papp Ádám Tibor (SZVSE) 25′, Barta Barnabás János (Dunaújváros) 28′, Csamangó Tibor (SZVSE) 57′ és Báló Tamás (Dunaújváros) 74′.

UTOLJÁRA A MAJS ELLEN IKSZELT A SZVSE

Legutóbb a Monor ellen szenvedett házigazdakánt háromgólos vereséget (1:4) a csapat, előtte a Majssal ikszeltek (2:2). Az igyekezet, az eltökéltség megvan, és ennek előbb – utóbb, hideg fejekkel párosulva már ki kell jönnie:

Forrás: Friesz Zsolt/szegedivasutasse.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb