Kikapcs

Szeged365 kikapcs: eszméletlenül jó programok várnak ma is Szegeden

Hosszú hétvége és péntek nagyon jó kombónak tűnik, már ami a programfelhozatalt illeti. Lesz egy minisörfesztivál, latin party, slágerbuli, de a keményebb zenéz kedvelőknek sem kell bánkódniuk. Szegedi éjszaka, mi így szeretünk!

CSALÁDI MINIFESZTIVÁLT SZERVEZ A PIZZAMONSTER SZOMBATON

Családi programot keresel hétvégére? Megtaláltad! Délelőtt 11-től egy fergeteges lufihajtogatással veszi kezdetét a Pizzamonster családi minifesztivál a de lesz Old Timer bemutató, HyCoffee kávétruck, autómentő bemutató, GrimmBuzs buli és még egy szuper nyereményjáték is! Minden infót megtalálsz az program Facebook eseményén, mi egészen biztosan ott leszünk!

BORVACSORÁS ÉLMÉNYSÉTA KEZDŐDIK AZ ART HOTEL SZERVEZÉSÉBEN

Légy részese egy igazi, minden érzékszerve ható gasztro-estnek, melyben felfedezheted Szeged szépségeit és ízeit! Egy könnyed esti programra invitál az Art Hotel 17:00 órától, mely során a város kulináris érdekességei, helyszínei kerülnek terítékre egy hangulatos séta keretében.

LATIN DISCÓVAL FORRÓSÍTJA FEL A HANGULATOT A HUNGI

Magyarország első számú modern latin partyja ismét egy hatalmas bulival érkezik Szegedre, a Hungi Vigadóba! Lesz videodisco, live conga show, és természetesen őrült, forró latin hangulat! Kezdés: 18:00-kor.

SCARY HALLOWEEN NIGHT A RETRÓBAN

Készen állsz az őszi szünetre és a legördögibb bulidra!? Péntek este 19:00-tól elrajtol a legnagyobb középiskolás buli, azaz a TÖDE Party és a Scary Halloween Night a Retróban! Beöltözni ér!

SLÁGER PARÁDÉVAL CSÁBÍT A GARDEN

Ha eleged van az elektronikus zenéből, és helyette inkább a régi slágerekre lazítod el magad, akkor ma este a Garden lesz a te helyed. 18:30-tól igazi slágerbuli veszi kezdetét, ahol kedvenc zenéiddel nosztalgiázhatsz több évtizednyi zenei mestermű társaságában.

IZGALMAS KONCERTSOROZATTAL KÉSZÜL A GIN TONIC
Ma este 19:00 órától az Evolette, Tiansen, Phrenia lép ebben a sorrendben a Gin Tonic színpadára ahol egy egész izgalmas éjszaka tanúi lehetnek azok, akik egy kicsit nehezebb zenére vágynak.

A MILLENIUM KÁVÉHÁZBA ÉRKEZIK A HUCKLEBERRY GUYS

Az utcazenekarként és színpadon is átütő erővel megszólaló banda humoros, improvizatív műsoraiban a delta blues, a hill country blues, a juke joint klubok hangulatát idézi meg. A buli 20:00-kor kezdődik, a részvétel ingyenes.

FOLYTATÓDNAK A SÖRNAPOK A HÁGIBAN

Szereted a sört? Akkor irány a Hági, ahol már tegnap óta tart a három napos sörünnep! Lesznek jobbnál jobb sörök minden méretben, zúzós ételek, sörös versenyek, családi játékok, és természetesen barátok, jó ismerősök is!

MINDSZENTY JÓZSEF ALAKJÁT IDÉZIK MEG A PINCESZÍNHÁZBAN

Az 1956-os forradalom ünnepén, október 23-án, 19.30-kor kerül sor a Szegedi Pinceszínházban Pozsgai Zsolt Szeretlek Faust/Mindszenty című drámájának bemutatójára, Varga Bálint rendezésében. A darab 1944-ben játszódik a sopronkőhidai börtönben, ahol két híres rab, a hitébe megrögzötten kapaszkodó Pap és a higanytermészetű Színész, Mindszenty József és Jávor Pál találkoznak egy börtöncellában. Fausti pokoljárásuk állomásai személyes sorsuk és a történelem kérdéseit feszegetik.

MA FELRÖPPEN CSEHOV SIRÁLYA A KISSZÍNHÁZBAN

Október 23-án 19 órától Csehov nagy sikerű tragikomédiáját, a Sirályt tekintheti meg a műértő közönség a Kisszínházban. A darabot Barnák László, a színház igazgatója rendezésében állítják színpadra, a fantasztikus élményről pedig többek között olyan színészek gondoskodnak, mint Szilágyi Annamária, Medveczky Balázs, Pálfi Zoltán, Fekete Gizi, vagy Kárász Zénó. Szabó Dávid fotóriporter kollégánk csütörtökön a darab főpróbáján járt, kis ízelítőként pillantsatok be kameráján keresztül az előadás csehovi hangulatot idéző képeibe.

BULI HELYETT FILM? NEM GOND: IRÁNY A SZEGEDI MOZIK!

Filmezni támadt kedved? Már mutatjuk is a szegedi mozik kínálatát:

BELVÁROSI MOZI

Zsigmond Vilmos terem

17:00 Trollok a világ körül

19:30 Nyílt titkok

Balázs Béla terem

18:00 Wendy

20:15 Van Gogh az örökkévalóság kapujában

Csőke József terem

18:00 Hab

20:00 Gunda

CINEMA CITY

16:30, 18:30, 20:30, 21:15 A tulajok

17:30 Az új mutánsok

16:30, 18:30, 20:30 A becsületes tolvaj

18:00 Farkasbőrben

19:30 Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

20:00 Greenland – Az utolsó menedék

19:40 Hab

17:20 Mulan

17:15, 18:15, 19:15, 20:15 Nagypapa hadművelet

16:15, 18:45, 21:15 Nyílt titkok

17:00 Óriásláb – Családi bevetés

21:30 Peninsula – Holtak szigete

21:30 Téboly

19:00 Tenet

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb