Sport

Látható fény az alagút végén: a MOL Pick Szeged november 11 – én fogadhatja a Komlót

Pontosan 12 napja játszott utoljára tétmérkőzést a MOL – Pick Szeged. Az emlékezetes fehérorosz túráról kétgólos vereséggel távozott a csapat (24:26), de az az összecsapás nem csak a játék miatt maradt emlékezetes a gárda számára. A szegediek jelen állás szerint november 11 – én fogadják a Komló, három nappal később pedig a Ferencváros csapatát.

A 20 NAPOS BÖJT UTÁN ALIG TÖBB, MINT EGY HÉT ALATT 3 MÉRKŐZÉST JÁTSZHAT A CSAPAT

Bár a tervezhetőség akadályokba ütközik a változó járványhelyzetben, az eredeti elképzelések szerint a jövő héten két meccset is vív itthon a MOL – PICK Szeged. Az elsőt november 11 – én (szerda) 18 órakor, akkor a K§H férfi kézilabda ligában a Komló érkezhet újszegedi sportcsarnokba. A baranyai együttes is túl van egy hatalmas sokkon, hiszen a keretükből jóformán minden játékos elkapta a koronavírust, azóta viszont rendbe jöttek, és edzenek. Nem ez lesz a gárda egyetlen meccse ezen a héten, hiszen november 14-én (szombat) 18 órakor a jó erőkből álló, sikerre éhes Ferencváros érkezik a Napfény Városába. Ez a két bajnoki kiválóan szolgálná a srácok felkészülését a negyedik Bajnokok Ligája – fellépésre, hiszen november 19-én Norvégiában, az Elverum otthonából próbálják elhozni a pontokat Miklerék, majd rá egy hétre Szegeden is megmérkőznek az északi riválissal.

Fotó: kezilabda-live.hu

AZ UTOLSÓ TÉTMECCSEN BIZTATÓ FORMÁT MUTATTAK A SRÁCOK

Bresztben Bodó Ricsi, Bombac és Mackovsek is visszatérhetett a srácokhoz a mérkőzést megelőzően, így már jóval szervezettebb játékkal operált a Szeged a portugál túrához képest. A fordulatos meccs első felében ugyan még vezetett a Napfény Városa (11:12), a pauzát követően már állva hagyta őket a Breszt, de végeredményben csak két találattal csikarta ki a győzelmet a hősiesen küzdő szegediekkel szemben (26:24).

Forrás: pickhandball.hu – Süli Róbert

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb