Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: nem lett könnyebb a színház és a mozik élete, de nem áll le a kulturális élet Szegeden

Megnehezíti a szegedi mozik és a színház életét is a pandémia, és a hét elején bejelentett járványügyi szabály is, jóval kevesebb vendég foglalhatja csak el helyét a nézőtéren. Ugyanakkor a szegedi kulturális élet és az éjszaka sem áll le, amit bizonyítanak a mai programok is. Tarts velünk, most is segítünk megtalálni a legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget.

ÚJ HELYSZÍNRE KÖLTÖZÖTT A JÓNÁS VERA EXPERIMENT KONCERT

A Fonó Klubból az IH rendezvényközpontba tette át a székhelyét a Jónás Vera Experiment koncert, ahol a közönség le tud ülni. Maszkot hozni ér, a buli 19:00-kor kezdődik.

MA IS LESZ FREEPONG A COOLBAN

Tudtad, hogy 7-8 éve először Szegeden a Coolban lehetett sörpongozni? Ennek örömére most lesz egy kötetlen beerpong összecsapás a Londoni körúton. Az eseményen való részvétel ingyenes, a sörponghoz való eszközöket ajándékba kapod 2 korsó sör mellé!

HA CSÜTÖRTÖK, AKKOR QUIZZONE A KEDVESBEN

Remek hangulat, sok nevetés, értékes nyeremények: ez vár ma este 19:00-tól a Kedves presszóban a Quizzone kupán. A játék során 66 izgalmas, szórakoztató és izzasztó kvízkérdésre kell válaszolni 7 különböző játékblokkban. A részvétel természetesen ingyenes, nevezési díj nincs, de a fogyasztás elvárt, a győztes csapat nyereménye pedig egy üveg bor.

EGY IZGALMAS ZENÉSZPÁROST ISMERHETSZ MEG A REÖKBEN

A “Kalandozások a zsidó kultúrában” beszélgetés-sorozat keretében több olyan közismert személyt, művészt hívnak meg a szervezők, akik “vallomást” tesznek arról, hogy személyiségükre, művészetükre milyen hatást gyakorol a zsidó kultúra.
A sorozat következő előadásának vendégei a Kuna testvérek, azaz a Hamsa zenekar, akik egy művészcsalád mindennapjaiba kalauzolják el a hallgatóságot.

ÍGY ALAKUL ÁT A SZÍNHÁZ LÁTOGATÁSI RENDJE

Rendkívüli közleményt adott ki a SZNSZ: a november 3 – i Magyar Közlönyben megjelent rendelet értelmében átalakulnak a színház látogatásának feltételei. Mivel az előadásokon csak minden harmadik széken foglalhat helyet néző, ezért az erre a hétre meghirdetett előadásokkal kapcsolatban több változtatásra is sor került.

A ma este, 19:00-tól kezdődő 1984-et például csak az alábbi helyekre szóló belépőkkel lehet megnézni, a többi jegytulajdonos későbbi időpontban tekintheti meg az előadást:

A MOZIBAN IS CSAK MINDEN HARMADIK SZÉKET LEHET ELFOGLALNI

Limitált nézőszámmal, de rendületlenül üzemelhet tovább Szeged 100 éves filmszínháza, a Belvárosi Mozi. Az új szabályok szerint a a Csőke József teremben 13, a Balázs Béla teremben 25, a Zsigmond Vilmosban pedig 130 fős közönség foglalhat helyet a vetítéseken.

DE HA MÁR MOZI, LÁSSUK A MAI FILMKÍNÁLATOT!

Filmezni támadt kedved? Már mutatjuk is a szegedi mozik kínálatát:

BELVÁROSI MOZI

Zsigmond Vilmos terem

18:00 Trollok a világ körül

20:00 Boszorkányok

Balázs Béla terem

18:30 Felkészülés meghatározatlan idejű együttlétre

20:30 Történetek a végtelenségről

Csőke József terem

16:30 Van Gogh az örökkévalóság kapujában

19:00 Sarlatán

CINEMA CITY

17:45, 19:45 A tulajok

16:45, 20:15 A becsületes tolvaj

17:30, 19:30 Bűvölet – Az örökség

17:50 Greenland – Az utolsó menedék

17:00, 18:00, 19:00, 20:00 Nagypapa hadművelet

18:45 Nyílt titkok

16:10, 17:10, 18:20, 19:20 Boszorkányok

18:00 Tenet

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb