Mindenmás

Best of police: megölte egy férfi feleségét Dorozsmán, kábítószer miatt hunyt el az 5 hónapos baba

Várandós feleségét ölte meg több késszúrással egy 38 éves férfi Kiskundorozsmán. Kismamaként sem tudott leállni a szerfogyasztással a fiatal anyuka, a csecsemő szájába került por pedig annak halálát okozta. Román férfi ellen emelt vádat a Szegedi Járási Ügyészség, akinek lerobbant autóját Domaszéknél 15 Ausztriába szállítandó migráns tolta.

TÖBB KÉSSZÚRÁSSAL ÖLTE MEG TERHES FELESÉGÉT A FÉRFI

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség a hétvégi ügyelete során letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki több késszúrással ölte meg várandós feleségét pénteken Kiskundorozsmán.

KÉPTELEN VOLT PARANCSOLNI FÜGGŐSÉGÉNEK AZ ANYA

Kábítószer okozta egy 5 hónapos csecsemő halálát. Az anya ellen a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével, valamint a kábítószer birtoklásának vétségével.

DOMASZÉKEN AUSZTRIÁBA FUVAROZÓ ROMÁN EMBERCSEMPÉSZT FOGTAK

Migránsok tolták az embercsempész elakadt autóját Domaszék külterületén, múlt pénteken, a Készenléti Rendőrség lefülelte őket. A Szegedi Járási Ügyészség pedig indítványozta a román férfi letartóztatását, őt 15 illegális határátlépő Ausztriába csempészésével vádolják.

EGY EMBERCSEMPÉSZETRE SZAKOSODOTT BŰNSZERVEZETET BUKTATTAK LE

Embercsempészésre szakosodott bűnszervezet tagjait vették őrizetbe a Csongrád-Csanád megyei rendőrök. A férfiak a nyár végén nyújtottak segítséget migránsoknak abban, hogy jogellenesen lépjék át a magyar határt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb