Kikapcs

A Szegedi Nemzeti Színház közleménye a jegyek visszaváltásáról

A ma éjfélkor életbe lépő rendelet alapján a Szegedi Nemzeti Színház a holnapi naptól a veszélyhelyzet visszavonásáig bezárja a kapuit. A döntés miatt egyes előadások mindenképpen elmaradnak, az ezekre érvényes jegyek visszaválthatók. Az új helyzetben a színház több lehetőséget felvázolt az intézményt támogatni tervező nézők előtt.

HELYZETJELENTÉS, ELMARADÓ ELŐADÁSOK

Már a tavaszi, de a jelenlegi korlátozások is rendkívül nehéz helyzetbe hozták a Szegedi Nemzeti Színházat. Ez az időszak a közönségtől is rengeteg áldozatot követel, ezért a teátrum társulata, és az intézmény 250 dolgozója arra kéri a nézőket, hogy amennyiben lehetőségük van rá, felajánlott jegyeik árával támogassák a színház munkáját, hogy a korlátozások feloldása után is a megszokott magas színvonalú előadásokat biztosíthassa a színház. A jelenlegi nehéz helyzetben a tavasszal elmaradó, de még nem pótolt darabokat, és a novemberre meghirdetett, de le nem játszott előadásokat sem játssza újra a színház, hiszen még nem látni fényt az alagút végén.

30 NAPOS NYILATKOZATI IDŐ A MEGVÁLTOTT JEGYEKRŐL, BÉRLETEKRŐL

A nézőknek 30 nap áll rendelkezésükre, hogy a birtokukban levő jegyekről, bérletekről nyilatkozzanak. Első lehetőségként lemondhatnak bérlethányadukról, jegyeikről, ezzel is támogatva a színházat. Második opcióként a megváltott jegyeket, bérleteket 2021. december 31 – ig érvényes voucherre cserélik, mely beváltható a színház saját előadásaira. Harmadik lehetőségként vissza is válthatják jegyeiket, bérlethányadaikat. A jegyirodai ügyintézésen túl hamarosan online üzemmódban is lehetőség nyílik a jegyértékesítési kérdések intézésére. A 2019. március 13 – án vásárolt ajándékutalványok és szabadbérletek érvényessége 2021. december 31 – ig tolódik ki. A jegyiroda hétköznap 10 és 17 óra között marad nyitva, hétvégén zárva tart.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Forrás: Barna Sarolta – Szegedi Nemzeti Színház

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb