Szegedi Arcok

Bajba jutott szegedi kisvállalkozóknak nyújt kezet Dr. Letoha Tamás

Bajba jutott szegedi kisvállalkozóknak segít az Év Példaképe díjas Dr. Letoha Tamás, szegedi kutatóorvos, aki a cége, a Pharmacoidea informatikai csapatát is kész bevetni a nemes ügy érdekében. A nemzetközileg is elismert szakember nem először nyújt kezet másoknak: tavasszal a bezárt Mars Téri Piac kereskedőin segített.

„Akik nyomon követték a pályafutásomat, jól tudják: rengeteg hullámvölgyön és övön aluli ütésen vagyok túl, gyakran volt úgy, hogy kicsin múlott a sorsom, egy-egy apró segítség, jó szó lendített át az adott krízisen” – magyarázta portálunknak az Év Példaképe díjas szegedi, aki pontosan ezért úgy érzi, most rajta a sor, hogy jó kisdobosként ott segítsen, ahol tud. „A járványintézkedések miatt nehéz helyzetbe jutott szegedi kisvállalkozók számara továbbra is él tavaszi ajánlatom. Ha bárkinek szüksége van olyan kisebb informatikai fejlesztésre, amivel biztosíthatja a mindennapi tevékenység zavartalan folytatását, keressen, informatikus kollégáim segítenek.”

Tamás megkeresésünkre elmondta, az ehhez hasonló apró, de erkölcsileg rengeteget jelentő segítségek adtak erőt neki is, hogy tovább küzdjön. Hálás, amiért idáig juthatott cégével, a szegedi Pharmacoidea-val: november elsejétől egy olyan óriásprojektben vesznek részt az amerikai vakcinát piacra dobó Pfizer vezetésével, amely új, biztonságos, vírusalapú génterápiás eljárások kifejlesztését eredményezheti.

Tamás és csapata [email protected] e-mail címen áll a bajba jutottak rendelkezésére.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb