Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: még tart a Bárka Kézműveskikötő a fokán, nyomj egy edzést a Szeged365-tel!

Jó hírünk van: bár az időjárás nem jó, de nem is tragikus, legalább tart még a Bárka Kézműveskikötő a Fokán, így ha kimozdulnál, akkor érdemes meglátogatni a dzsemborit. Iktass be egy fél órás szünetet a mai napba, mert egy egész testes edzéssel is készülünk mára, és ma sem hagyunk jó kis karanténmozi nélkül!

Lassan két hónapja annak, hogy óriási sikerrel dübörög a szegediek körében a Bárka Kézműveskikötő néven futó vásár, amelynek kéthetente a Foka ad otthont. A járványügyi szigorításokhoz igazodva a Márton napi elemeket sajnos kihagyják, de így is a szokásos szombati kézműves vásárral találkozol, ha a18:00-ig a Foka felé veszed az irányt.

NINCS SEGÉDESZKÖZ, CSAK 30 PERC IGAZI TESTMOZGÁS

Bezártak az edzőtermek, de a nappaliban is átmozgathatod magad. Íme egy remek kis edzés, 30 percen keresztül a teljes testet átmozgathatod saját otthonodban, bármiféle segédeszköz nélkül! A gyakorlatok 35 másodpercesek 25 másodperces pihenőidőkkel.

MA ESTI ROMANTIKA A KARANTÉNMOZIBAN

Rendelj egy pizzát, gyújts egy gyertyát, készítsd be a popcornt, és ültesd le magad mellé a párod: ma 21:40-kor érkezik a Duna TV képernyőjére a Kék Valentin Ryan Gosling és Michelle Williams felejthetetlen párosával. A történet szerint Cindy és Dean házassága hullámhegyekkel és -völgyekkel tarkított. A kapcsolatuk most megint megromlott, ám úgy tűnik, hogy ezúttal végleg eltávolodtak egymástól.

Ebben az is szerepet játszott, hogy míg Dean megmaradt ugyanolyan egyszerű srácnak, mint amilyen egykoron volt, Cindy sok álmát volt kénytelen feladni. Mielőtt azonban végleges elhatározásra jutnának, úgy döntenek, hogy még egy próbát tesznek, hátha sikerül megmenteni a kapcsolatukat. A szívük mélyén talán abban reménykednek, hogy újra felizzik köztük a régi szenvedély.

SZÍNHÁZ AZ EGÉSZ VILÁG

És ha mégsem filmmel romantikáznál egyet ma este, akkor rendezd át a nappalit egy igazi színházzá, és már indulhat is Bródy Sándor: A tanítónő című darabja a Miskolci Nemzeti Színház előadásában!

https://www.youtube.com/watch?v=NMLZNCdD3xk&feature=emb_title

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb