Sport

Jan De Brandt home office – ban: ideiglenesen online folytatja a munkát a SZRSE szakmai guruja

A Szegedi Röplabda Sportegyesület különleges helyzetbe került nyáron kinevezett szakmai igazgatója kapcsán. A hatvanas éveit taposó Jan De Brandt egészségügyi kihívásai mellett a járványhelyzet okozta edzéshiányok miatt is akadályoztatott volt munkája teljes körű elvégzésében – tudtuk meg Varga Tamástól. Mindezek fényében, hosszas konzultációt követően a klub döntött: a korábban két nemzet válogatottját irányító belga szakember szerződését 2022. május 30-ig úgy hosszabbították meg, hogy a járvány második hullámának végéig hazájából, Belgiumból online végezheti munkáját.

Fotó: 24.hu

TELJES IDEJŰ HOME – OFFICE, AVAGY BÁTORSÁGPRÓBA A KÖBÖN

A Belgiumba hazatérő mágus az internet segítségével a későbbiekben is továbbképzéseket tud tartani az egyesület edzőinek, illetve folytathatja a már elkezdett munkát a hosszú távú szakmai program kidolgozásában. “Az egyesület és Jan De Brandt emberileg és szakmailag is egymásra talált, így a pandémia sem tántorít el céljaink megvalósításától, és meggyőződésünk, hogy gyümölcsöző lesz ez a szakmai kapcsolat , ezt erősítettük meg a szerződéshosszabbítással” – tájékoztatott Varga Tamás.

Fotó: hunvolley.hu

A KÖZÖS MUNKA NEM ÁLL MEG, CSAK ÁTALAKUL

Szívszorító számomra, hogy máris ilyen változtatásra volt szükség a járvány miatt, a szakmai célok szem előtt tartása mellett az egészségem és a családom érdekében is” – kezdte nyilatkozatát Jan De Brandt. – “A közös munka nem áll meg, csak átalakul, ahogy most világszerte sokak számára. Reménykedem, hogy mielőbb visszatérhetek Szegedre, hiszen az SZRSE – családot máris a szívembe zártam. Az elmúlt két hónapban nem csak kiváló szakembereket ismertem meg, de remek barátokat is szereztem, és rengeteg lelkes gyermeket láttam. A röplabda tanítása számomra szenvedély, de akkor a leghatékonyabb, ha megvan a rendszeres és közös edzés lehetősége, hogy személyesen javítsunk ki és fejlesszünk minden egyes mozdulatot, ekkor éreznek rá igazán a fiatalok. Szükség van a biztató tapsra, a bátorító szavakra, a pacsikra, igazi jelenléttel lehet a legjobban fejlődni, de most erre kevesebb lehetőség van, mint amennyire a módszereim miatt szükség lenne. Szívből remélem, hogy mielőbb visszatér a munka a régi kerékvágásba, addig is minden jót kívánok a játékosoknak, az edzőknek és a stáb tagjainak! Remélem mihamarabb újra találkozhatunk!” – köszönt el ideiglenesen a szakember.

A tapasztalt belga mester életfilozófiájáról, szegedi sokadvirágzásáról, kötődéséről már volt szerencsénk írni:

Forrás: szegedvolley.com

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb