Kikapcs

Repülőről kapcsolhatja fel egy szerencsés szegedi az adventi fényeket

Repülőgép fedélzetéről kapcsolhatja fel kereken egy hét múlva egy szerencsés szegedi a város ünnepi fényeit, a Kárász utcára, a Tisza Lajos körútra és a Széchenyi térre felszerelt izzók mellett Rudolfot, a csütörtök reggel talpra állított karácsonyi szarvast is – adta hírül az őrületet szervező Rádió 88. Ha az időjárási viszonyok közbe szólnak, repülő helyett fényvillamos lesz a járgány, ahonnan távvezérléssel felkapcsolnak a fények.

“A jelenlegi helyzet ellenére is vannak dolgok, amikből nem engedünk: az egyik az a hagyomány, hogy idén is egyik szerencsés Rádió 88 hallgató kapcsolhatja fel város ünnepi fényeit, díszes fényárba borítva ezzel Szeged közterületeit” – írja közleményében a Rádió 88, akik előrehozott karácsonyi ajándékként, egy életre szóló élményt szeretnének ajándékozni egy szerencsés szegedinek.

Apropó, a dátum: 2020. november 27!

Az esti kijárási tilalom miatt viszonylag kevés időnk lesz megcsodálni a fényeket, viszont egy jó hír: délután fél 6 és este 8 között, ha csak két és fél órára is, de a miénk lesz Magyarország legszebb adventi belvárosa!

Pörög az élet a Rádió 88 háza táján, Nacsa Norbert ügyvezető a múlt héten egy nagy szabású jótékonysági akcióról számolt be a Szeged365.hu-nak:

Borítókép: Szeretlek Magyarország, Papdi Balázs

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb