Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: koncertezünk Annával és jógázunk a múzeumért

Normális esetben óriási bulival búcsúztatnánk a hetet, és hatalmas elánnal vetnénk magunkat a hétvégébe, de ehelyett a totális biztonságra törekszünk péntek este is. Hozunk egy akusztikus Anna and the Barbies koncertet, jógázunk közösen a múzeumért, és egy igazi péntek esti filmcsemegével is szolgálunk.

HATVAN PERC JÓSÁG ANNÁÉKBÓL

Sokszor pörögtünk együtt Annáék energikus koncertjén Szegeden, és bár idén elmaradt az ópusztaszeri Hello Ugar! azért egy év nem telhet el Anna and the Barbies koncert nélkül. Most nem a vadulós verziót, hanem egy meghitt akusztikus előadást hoztunk. Tenyerelj a play-re, és már indulhat is egy lazulós péntek este.

JÓGÁZZ A MÚZEUMÉRT!

Eredetileg a Vármúzeumban tartották volna a ma esti jóga foglalkozást, de a pandémia miatt az online térbe költözik a foglalkozás. A Múzeumban rögzített esemény egy finom, nyújtózkodós, áramló jóga órát ígér, amely után sokkal könnyebben fogunk elcsendesedni az esti alváshoz. Az órán való részvétel ingyenes, de a szervezők egy gyűjtést rendeztek, amellyel a kultúráért dolgozókat támogatják.

HUMOR, ELEGANCIA, AKCIÓ EGY FILMBEN

Egy film, ami egyszerre humoros, akciódús és elegáns? Naná, hogy a Kingsmanről van szó! 20:00-tól jön a Mozi+-on Matthew Vaughn akcióvígjátéka a legtitkosabb titkosszolgálatról és egy világot átfogó összeesküvésről.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb