Szegedi Arcok

Királykék, pávazöld, arany – ezekben a színekben pompázik Szeged 2020-ban a szeretet ünnepén

Királykék, pávazöld, arany – ezekben a színekben pompázik majd Szeged 2020-ban a szeretet ünnepén, legalább is a szakértő, Kalmár Szilveszter szerint. A Decorworld tulajdonosát az idei trendekről faggattuk.

A beszélgetés során kiderült, hogy a jól megszokott arany és az erős, kékes-zöldes árnyalatok mellett a finomabb, világosabb színek is fel-fel bukkannak majd. A formák tekintetében viszont egyáltalán nem a klasszikus formák lesznek azok, amelyek a koszorúkon és a különböző, dekorációs elemeken visszaköszönnek.

„Nem csak a színek, hanem a formák tekintetében is igen sokrétű idén a választék, bár a szegediek a kialakult járványhelyzet miatt sokkal óvatosabban készülnek az ünnepekre, mint az előző években. Egy hét múlva azonban kezdetét veszi az adventi időszak, ennek margójára viszont már egyre többen érdeklődnek az asztaldíszek iránt. Idén a hagyományos kinézetűektől eltérően a kalapdoboz lesz az, ami inkább dominál. Fehér alapon, rose gold színekkel megspékelve.”

A teljes beszélgetést ITT tudod meghallgatni.

EGYRE NAGYOBB HAGYOMÁNY A CSALÁDI ÉS BARÁTI KÖRBEN VALÓ DEKORÁLÁS

Kalmár Szilveszter tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre többen döntenek egyébként úgy, hogy családi és/vagy baráti körben, saját maguk készítik el a négy gyertyás, asztalra való dekorációt.

A FENYŐFÁK IS EGYEDI ÖLTÖZETET KAPNAK IDÉN

Az otthonokat és a karácsonyfát illetően a szakértő kiemelte: az idei évben az erősebb, kékes-zöldes színek kapnak majd szerepet. Az arany és a piros tehát nagyon érdekes árnyalatokkal egészül majd ki, igazi, ünnepi hatást gyakorolva ezzel az elemekre.

A KÉZZEL KÉSZÍTETT ELEMEK IS JOBBAN ELŐTÉRBE KERÜLNEK

Azoknak, akiknek viszont nincs lehetőségük a nagyon drága alapanyagok és a giccses, óriás díszek beszerzésére, Kalmár Szilveszter azt ajánlja: éljenek a természet adta lehetőségekkel, illetve hasznosítsák újra a már meglévő, karácsonyi elemeiket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb