Hirdetés
Hirdetés
0.6 C
Szeged
2021, január 26., kedd

Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Program Szeged365 Kikapcs: életre kel a legendás 6:3, így építs mézeskalácsházat!

Szeged365 Kikapcs: életre kel a legendás 6:3, így építs mézeskalácsházat!

Ma van a Magyar Labdarúgás napja annak emlékére, hogy a Grosiccsal és Puskással felálló “Aranycsapat” 1953. november 25-én a londoni Wembley stadionban 6:3 arányban legyőzte a hazai pályán akkor már 90 éve veretlen angol válogatottat. Az évforduló alkalmából ma te is megnézheted digitálisan felújított, kiszínezett változatban a legendás összecsapást, de ha nem vagy focirajongó, akkor se aggódj: mutatunk egy jótékonysági mézeskalácsház-építést, és természetesen ma is készülünk koncerttel!

A MÚLT ÉVSZÁZAD MECCSE A TÉVÉBEN

Az évszázad mérkőzésén a magyar válogatott az alábbi összeállításban lépett pályára a Wembley-ben, 1953. november 25-én: Grosics Gyula – Buzánszky Jenő – Lóránt Gyula – Lantos Mihály – Bozsik József – Zakariás József – Budai II László – Kocsis Sándor – Hidegkuti Nándor – Puskás Ferenc – Czibor Zoltán. A szövetségi kapitány Sebes Gusztáv volt. A győzelemről az egész világsajtó beszámolt, és most te is újra átélheted minden idők egyik legnagyobb magyar sportsikerét digitálisan felújítva, kiszínezve 18:00-kor a Super TV2-n!

MÉZESKALÁCSHÁZ-ÉPÍTÉS A PETŐFI TELEPI MŰVHÁZBAN

A Petőfi-telei Művelődési Ház hagyományaihoz híven ismét várja a családokat Mézes-telep megépítésére. A házikók alapjait előre kisütik, a résztvevők pedig összeállítják és kidíszítik a kis építményeket. A jótékonysági célú foglalkozást a járványügyi szabályok betartásával tartják meg, de lőre kell jelentkezni az eseményben megadott elérhetőségeken.

IT’S THE FINAL COUNTDOWN!

Te is ott voltál a Partfürdőn, a SZIN-en megrendezett Europe koncerten? Mindannyian vártuk a The Final Countdownt, és a mai napig kiráz a hideg, amikor eszünkbe jut a rockhimnusz kezdő szólója. Éld át újra te is azt a régi nyár estét, és szánj 60 percet egy igazi, hamisítatlan Europe koncertre!

MA IS LEGYEN 30 PERCED MAGADRA!

Heti 2-3 edzéssel is csodát tehetsz! mai programunk egy már szokásosan segédeszköz nélküli, előképzettséget nem igénylő saját testsúlyos foglalkozássor lesz, bemelegítéssel és nyújtással együtt is mindössze 30 percet vesz igénybe. Ugye, mozogsz velünk szerdán is?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -