KikapcsNem kategorizált

Utazz te is menetrend szerint a fényvillamosokkal és az adventi trolibusszal Szegeden

Ma délután kezdetét veszi az adventi kavalkád a Napfény Városában, a Szegedi Közlekedési Társaság pedig a karácsonyi díszekbe öltöztetett, menetrend szerinti járatokkal egyenesen a szeretet ünnepéig repít.

  • A fényvillamosokkal munkanapokon az 1-es, 2-es, 3-as, 3F-es vonalakon, hétvégén a 2-es, 3-as, 3F-es, 4-es járatokon lehet találkozni. Az adventi trolibusszal az 5-ös vonalon a pénteki és a hétvégi délutánokon utazhatunk.
  • Munkanapokon kora reggeltől egészen este fél kilencig az 1-es vonalon a 214-es pályaszámú villamos, a 2-es vonalon 105-ös pályaszámú Pesa villamos, míg a 3-as, 3F-es vonalon kora reggeltől este fél nyolcig a 204-es pályaszámú KT4-es villamos közlekedik fényárral.
  • Hétvégéken is kora reggeltől indulnak a fényvillamosok, a 2-es vonalon a 105-ös pályaszámú este kilenc óráig, a 4-es vonalon a 214-es pályaszámú este fél kilencig és a 3-as vonalon este fél hétig a 204-es pályaszámú közlekedik.
  • Az 5-ös vonalon minden pénteken és a hétvégéken délután negyed kettőtől este negyed kilencig adventi trolibusz közlekedik.

Részletekért KATT IDE.

Forrás: SZKT

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb