Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: vadásszunk plüssökre Szegeden, szurkoljunk a kéziseknek!

Ne csak otthon töltsd a szombat délutánt! Izgalmas plüssvadászatra csábítunk, amivel ráadásul nemcsak jót túrázhatsz, hanem egy súlyos beteg kisfiúnak is segíthetsz. Meglesheted az adventi kézműves vásárt a fokán, este pedig irány a kanapé, ahol tévés meccsen szurkolhatunk kedvenc kéziseinknek!

MÉGISCSAK VAN ADVENTI VÁSÁR SZEGEDEN!

Igaz, nem olyan, mint amilyeneket az elmúlt években megszokhattunk, de egy karácsonyi hangulatú vásár vár a Fokán! Az ország különböző szegleteiből érkeztek árusok Szegedre, és bár krampampuli nincs, remek ajándékötletekkel találkozhatsz a Bárka Kézműves Kikötő eseményén.

VADÁSSZUNK PLÜSSÁLLATOKRA!

Szeged legkülönbözőbb pontjain, a Vértó környékén, a ligetben, játszótereken is belefutottunk már a plüssállatokba, amelyek nemcsak izgalmas vadászat lehetőségét hozták el, hanem egy súlyosan beteg kisfiúnak is segíthetünk vele. Keress te is egy szimpatikus kis figurát, és ha megtalálod a kezében tartott borítékot, akkor kövesd a benne rejlő utasításokat!

TÉVÉS MECCSET JÁTSZIK A MOL-PICK SZEGED!

Este 19:00-tól figyelő tekinteted a Duna Worldre vesd, ugyanis itt közvetítik a MOL-Pick Szeged – Csurgó összecsapást. A Pastor-legénység csütörtökön fontos győzelmet aratott a Bajnokok Ligájában, de nem sok pihenőjük volt Bánhidiéknek, ma már a bajnokságban kell bizonyítaniuk. Hajrá Kékek!

Fotó: pickhandball.hu, a fotó illusztráció.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb