Kikapcs

Hello, Advent! Meseszép videón Szeged karácsonyi fényei

Péntek óta adventi mesevilág vár bennünket Szegeden: összesen 20 kilométernyi fényfüzér díszíti a város közterületeit, ez Budapest után a legnagyobb és egyben legkorszerűbb rendszer Magyarországon. Advent vasárnapra befutott Czirok János videoblogger összeállítása, a főszerepben az ünnepi fényekkel – ha egy videó lesz, amit ma megnézel, ez legyen az:

MÉG TÖBB ÉLMÉNY SZEGED BELVÁROSÁBÓL

Nézegetnél még adventi fotókat Szeged belvárosából? Fényvillamosok, utcák, terek és a jó öreg Rudolf vár a péntek esti fotóriportunkban:

TÜNDÉRI SZEGEDI CSALÁD KAPCSOLHATTA FEL A FÉNYEKET

Várandós kismama, két tündéri kislány, mosolygós apuka – ők kapcsolhatták fel Szeged karácsonyi fényeit péntek délután 5-kor, egy 214-es Tatra villamos fedélzetéről:

HA MÁR VIDEÓ: A MÚZEUM ELŐTTI SZÖKŐKÚTRÓL KÉSZÜLT DRÓNFELVÉTELEKET LÁTTAD MÁR?

Hétfőn hivatalosan is elindult a Móra Ferenc Múzeum előtti óriás-szökőkút, amely a 110 fúvókájával és többek között Liszt, Brahms vagy Vivaldi zenéire parádézó lámpáival rengeteg szegedi kedvence lett. A látványosság Alexfly Vision-t, avagy a közismert szegedi drón-videobloggert, Petrács Alexet is megihlette – szombat estére befutott a hét légivideója, öveket becsatolni, felszállunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb