Kikapcs

Szeged 365 fotóriport: így tündököl a karácsonyi fényekben Szeged

Szeged, mi így szeretünk! Mától gyönyörű adventi pompában tündököl a Napfény Városa, az utakat fényvillamosok járják, a Klauzál téren a város óriás karácsonyfája, a Dugonics téren pedig a galaxis legjobb fej fényszarvasa jelzi: pár hét és itt a szeretet ünnepe. Ott voltunk a felkapcsolás pillanataiban, Kornél kollégánk pedig körbefotózta a meseszép belvárost.

Szóval…

Dobpergés: érkezik a Szeged 365 történetének első adventi fotóriportja, ta-dam!

VÁRANDÓS SZEGEDI KISMAMA ÉS KÉT TÜNDÉRI KISLÁNY KAPCSOLTA FEL A VÁROS ÜNNEPI FÉNYEIT

Bizony ám, az idén is igazi show kerekedett a fények felkapcsolásából. A Rádió 88 nyereményjátékán kiválasztott Magyarné Majláth Zsófia és családja, Réka, Blanka és Zoli egy Tatra 214-es fedélzetéről nyomhatta meg az adventi időszak kezdetét jelentő gombot, ma délután fél öt előtt egy kicsivel:

Sőt, a szegedi advent első Rudolf-szelfije is az övéké lett: miután felkapcsolták a giga-rénszarvasunk fényeit, villámgyorsan oda is ugrottak elé egy közös, családi fotóra.

ADVENTI FÉNYEKBEN POMPÁZIK A BELVÁROS

Több, mint 100 kilométernyi fényfüzért helyeztek ki az elmúlt két hétben Szeged belvárosában, ezeket kapcsolták fel ma egyetlen mozdulattal a Rádió 88 hallgatói. Az idei díszvilágításról Makrai Lászlót, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetőjét faggattuk pár napja:

Török Kornél kollégánk fotóival máris végigkalauzolunk az adventi fényekbe burkolózott belvároson. Ilyen gyönyörű lett a Tisza Lajos körút:

…a Szegedi Hősök előtt tisztelgő Anna kút:

…a városháza:

…a Klauzál téri óriás-karácsonyfa:

…a 2-es Pesa – villamos:

…az elsőként felkapcsolt 4-es:

…a Kárász utca:

…ünnepi pompába öltöztek a Tisza Lajos körút fái:

…és a Dugonics téri körforgalomban álló, póznára fűzött karácsonyfa:

Fotók: Török Kornél, Szeged365

Nálad is van egy klassz fotó az adventi fényekről?

Légy Te is Szeged365 Paparazzi, küldd el nekünk kommentben vagy e-mailben, az [email protected] címre!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb