Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Németh Tamás Szegeden, kora estig tart az adventi vásár a Fokán, pályán a kék-feketék

Nem fog unalmasan telni a asárnap délután sem. Igazi ízorgia vár rád, ha megkóstolod Németh Tamás BBQ séf finomságait, aki csak ma főz Szegeden, szurkolunk egy nagyot a szegedi focistáknak, és délután mg az adventi kézműves vásárra is kilátogathatsz.

NÉMETH TAMÁS SZEGEDEN

Szegeden vendégeskedik ma az ország barbecue-fenegyereke, aki vasárnap estig a Csongrádi sugárúton parádézik a Pizzamonster teraszán. Ha pacsiznál egyet vele, maszkot fel, ott találod!

ESTE 6-IG TART AZ ADVENTI KÉZMŰVES VÁSÁR A FOKÁN

Nem telhet el advent első vasárnapja karácsonyi vásár nélkül. A Fokán 26 kiállító termékeivel találkozhat az, aki kilátogat az eseményre. A Kézműveskikötő otthont ad a keramikusok műhelyeiben készült egyedi tárgyaknak, a bőrösök, textilművesek utánozhatatlan alkotásainak, és természetesen nem maradhatnak el a kistermelők igen népszerű termékei sem, mint a házi sajt, a lekvár vagy a különleges mézek.

Az igazi karácsonyi hangulathoz hozzátartozó forralt borral, kürtöskaláccsal és lángossal is kedveskednek a kilátogatóknak, azonban a járványhelyzetre való tekintettel nem lesz helyben fogyasztás, a téli finomságokat elvitelre tudják kérni a vendégek.

NÉZD ÉLŐBEN A KÉK-FEKETÉK DÉLUTÁNI MECCSÉT!

A Kazincbarcika csapata fogadja a szegedi focistákat a Merkantil Bank Liga NB II. vasárnapi fordulójában. Idegenben játszunk tehát, a helyszín ezúttal a Kolorcity Aréna, a 17 órakor kezdődő meccset viszont te is megnézheted élőben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb