BlogKikapcs

Szeged365 Cinema: a Dűnétől a Mátrix 4-ig minden Warner blockbuster elérhető lesz az HBO Maxen is

Az HBO Max az HBO Go-t fogja váltani 2021-ben Magyarországon is, és ha már így történik, egyből hatalmasat húz a streaming szolgáltató: a Warner összes 2021-es filmje a mozipremierrel egy időben, egy hónapig elérhető lesz az új platformon. Örülünk, Vincent!

Dűne, Mátrix 4., Mortal Kombat: mindannyian felkerülnek majd az új szolgáltatóra a 2021-es premierrel párhuzamosan. Bár első ránézésre bitang jó hírrel állunk szemben, mert amint azt Andy Forssell, az HBO Max Global vezetője nilatkozta, jövőre, az év második felében hazánkban is megtörténik a váltás, egyelőre azonban úgy néz ki, hogy csak az amerikai nézők kapják meg a legjobban várt filmeket.

Ugyanakkor bizakodásra van okunk, mert az elérhetőséget bővíteni fogják. Az örömöt csak fokozza, hogy eközben a Warner óriásit húzott, és Ann  Sarnoff, a Warner Bros. vezérigazgatója már arról nyilatkozott, hogy a Dűnétől a Mátrix 4-ig minden 2021-ben mozikba kerülő Warner-film a premiertől számított egy hónapon át elérhető lesz az HBO Max kínálatában.

https://www.youtube.com/watch?v=bqwObLoLCjM

Egész pontosan róluk van szó:

  1. The Suicide Squad,
  2. Mátrix 4,
  3. Dűne,
  4. Godzilla vs. Kong,
  5. Space Jam 2,
  6. Little Things,
  7. Judas and the Black Messiah,
  8. Tom & Jerry,
  9. Mortal Kombat,
  10. Those Who Wish Me Dead,
  11. Démonok között 3 – Az ördög kényszerített,
  12. In The Heights,
  13. Reminiscence,
  14. Malignant,
  15. The Many Saints of Newark,
  16. King Richard,
  17. Cry Macho.

A listát bővíti a Wonder Woman 1984 is, amely már idén karácsonykor elérhető lesz az HBO Max kínálatában.

NEM MINDENKI ÖRÜL A DÖNTÉSNEK

Kitalálod, kiket érint rosszul a hír? naná, hogy a moziláncokról van szó, akik idén a csőd szélére jutottak, az AMC például már közleményben vázolta borús jövőlátásait. Ami biztos: ha végre mehetünk mozizni, azért keressünk fel egy igazi filmszínházat is, mert széles vásznon minden sokkal jobb!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb