Kikapcs

Mucsi Zoltán leigázta az internet népét és közben Pick meccset nézett

Valamit akar tőlünk, szegediektől Mucsi Zoltán művész úr. A nemzet Kapája vasárnap este a Szegedi Borfesztivál előtt tribute-olt, ma pedig a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata iránti rajongásáról tett tanúbizonyságot. Megjelent a karácsonyi Mucsi-videó, amelyen amellett, hogy idegállapotba kerül, fejszével szétver egy karácsonyfát és leissza magát, még egy kis Pick meccset is néz a kedvenc két lábon járó káromkodógépünk.

A “Merjünk nagyot álmodni!” című videós eposz egyébként egy szokásos, anyázós videóba oltott könyvreklám, amelyben Bérczes László Mucsi Zoltán című (milyen találó, nem?) kötetét promózza az “Anyád! a szúnyogok” című Jancsó klasszikus hőse.

A forgatókönyv hozza a jól megszokott, faék egyszerű Mucsi-vonalat:

(1.) A művész úr valamin felhúzza magát – itt épp azon, hogy szakadó hóesésben fenyőfát kell cipelnie, majd a talapzatba faragnia egy fejszével:

(2.) Ha már idegállapotba került, káromkodik egy sort és jól szétborít valamit – jelen esetben speciel a fent említett fenyőfát a szintén fent említett fejszével:

(3.) Miután megvolt a zúzás, leissza magát, Mucsi style, szigorúan (nem épp) egy pohárkával:

Az igazi extázis viszont akkor jön, amikor a 45. másodperc környékén elkezdi szétcsapni a fát, a háttérben végig Pick meccs megy a TV-ben. Sőt, miután lement a zúzás, akkor is a Kékeket nézi a mi Kapánk. Katt a videóra, ha nem hiszitek (ha igen, akkor is):

Szívből köszönjük, a Mol-Pick Szeged csapata nevében is!

Apropó, ha már témánál vagyunk – íme a művész úr vasárnap esti Szeged-tisztelgése:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb