Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: lazíts meló után egy hatalmasat!

Némiképp ellentmondásos lehet a hatalmas és a lazítás szó együtt szerepeltetése, de most olyan programokat szedtünk össze, amivel jó alaposan elfeledtetheted a munka fáradtságát szegedi otthonodban is. Lesz itt ünnepi smink, adventi kézműves vásár és Green Day is. Ugye ma is velünk tartasz?

HA HÉTVÉGE, AKKOR MA IS LESZ ADVENTI VÁSÁR A FOKÁN!

Egyedi ajándékot adnál a rokonoknak? Akkor délután irány a Foka, ahol már a 3. adventi kézműves vásár vette kezdetét! Az ország minden részéről érkeznek kézművesek a Bárka Adventre, így pár remek darabot te is találhatsz a fa alá.

ONLINE SMINKOKTATÁS AZ ÜNNEPEK JEGYÉBEN

Nem tudod hogyan készíts el magadnak egy gyönyörű ünnepi sminket? Akkor itt a helyed 15:00-tól! Most ingyenesen vehetsz részt egy online worshopon, ahol lépésről- lépésre megmutatják neked hogyan készíts el magadnak egy szép ünnepi make-upot!

JÖN A 3 EMELETES MESEKÖNYV

A Griff Bábszínház adja elő a Szegeden diplomázó és itt is tanító Darvasi László művét. A legalább iskolás korúaknak ajánlott online előadás 17:00-kor kezdődik, és a szerzőt ismerve egész biztosan gondolatébresztő történettel találkozunk majd.

JÖHET EGY HAMISÍTATLAN GREEN DAY KONCERT ESTÉRE?

Bár az elmúlt időszakban punk rockból majdhogynem popzenévé szelídült a Green Day, azért a 2010-es évek egyik legfelkapottabb formációja még mindig jó bulikat tart. Tavaly pontosan így adták elő legjobb szerzeményeiket Sevillában, szerencsére az egész produkciót rögzítette az MTV:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb