Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Szeged-Veszprém rangadó, öltöztessük ünnepi díszbe Szegedet!

Sportrajongók, zene- és filmimádók, utcai aktivisták figyelem: mindenkinek hozunk egy kihagyhatatlan programot csütörtök délutánra vagy estére, ráadásul az igazán vállalkozó szelleműek végignyomhatják mindent. Íme minden, amit egy vérbeli kézilabda rangadóról, egy briliáns filmről, egy nagyon szerethető társadalmi kezdeményezésről és egy vérprofi zenész koncertjéről tudni érdemes.

JÖN A MAGYAR KÉZILABDA LEGFONTOSABB RANGADÓJA

Végre eljött a nap, amikor egymásnak feszül a két bajnokesélyes alakulat, a MOL-Pick Szeged és a Telekom Veszprém. Az összecsapásra 19:00 órakor kerül sor, zárt kapuk mögött, ám az M4 Sport élőben közvetíti a derbit.

ÖLTÖZTESSÜK ÜNNEPI DÍSZBE SZEGEDET!

Fogj egy díszt, egy fenyőágat vagy egy girlandot és díszítsd fel vele a legközelebbi COVID-os betegeket ellátó intézmény kerítését, vagy egy előtte álló fát, egy bokrot, egy korlátot, csatlakozz te is a Szájmaszk készítő angyalokhoz, öltöztesd fel velük együtt ünnepi díszbe az épületeket és azok környékét annak érdekében, hogy az ott dolgozók tudják: lélekben velük karácsonyozol, velük vagy és támogatod a munkájukat.

ÉLŐ KONCERTTEL JÖN HAZÁNK EGYIK LEGJOBB JAZZGITÁROSA

Magyarország egyik legkiválóbb jazzgitárosa, Gyémánt Bálint a kezdetek óta sokszínű és izgalmas formációkat erősít játékával, mely amellett, hogy a jazz és a kortárs improvizatív zene jegyeit viseli magán, a popzenét kedvelő közönség számára is ismerős. A koncert LIVE STREAM közvetítése a BJC Facebook oldalán, illetve YouTube csatornánján követhető 20:00-tól.

EZÉRT A FILMÉRT MEGÉRI SOKÁIG FENNMARADNI

Este 22:55-kor kezdődik a Mozi+-on a felejthetelenül jó és szép Stephen King adaptáció, a Halálsoron. A magyar származású Frank Darabont zseniális filmjében a kivégzésükre váró rabok és a börtönőrök hol barátságos és szerethető életét, hol pedig egymásnak feszülő ellentéteit mutatja be. Ám minden megváltozik, amikor új rab érkezik az E blokkba. Az óriás termetű fekete férfit, John Coffeyt az esküdtszék két fehér gyermek meggyilkolásáért ítélte halálra. A férfi azonban egyáltalán nem tűnik gyilkosnak, sőt, egészen különös gyógyító képességekkel rendelkezik…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb