Kikapcs

CityRocks: befutott Magyarország legnagyobb rockzenekarának harmadik home flashmobja

Új videóval rukkol elő ma este a méltán híres, szegedi születésű CityRocks. A szervezőket tavasszal a koronavírus-járvány kényszerítette az online térbe, ahol azóta rendszerint mindig valami újjal és izgalmassal bukkannak fel annak érdekében, hogy a hozzájuk kapcsolódó, több száz zenész ne maradjon élmény nélkül. A csapat legfiatalabb tagja egy hat éves kis srác a legidősebb pedig egy nagymama. Mind a ketten dobbal erősítik az alkotást – mondta el Révész Zsolt, főszervező.

A CityRocks ezúttal is egy karantén flashmob keretében mutatják majd meg tehetségüket a mindenki által jól ismert zenecsatornán. A muzsikusok a Linkin Park New Divide című számát dolgozták fel méghozzá nem akár milyen módon.

Az akciónak ugyanis több különlegessége is van, az egyik az az, hogy a hazai zenészek mellett többek között Angliából, Lengyelországból, Szlovákiából, Németországból, Bulgáriából, Romániából és a Vajdaságból is csatlakoztak a produkcióhoz.

Mindenki a lehetőségeihez mérten rögzítette a saját részét, amit egyesek közülük több, érdekes hangszerrel spékeltek meg. Ilyen volt többek között a fuvola, a konga és a bazuka névre hallgató, wc-csőből készült didzseridu is.

A nem mindennapi produkciót december 18-án, 20:00 órakor a Cityrocks Youtube-csatornáján tekinthetitek majd meg.

És azt azért ne felejtsük el, hogy a helyzet okozta home flashmob első epizódja itt, a Szeged365.hu-n debütált.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb