BlogBUÉK2021

Szeged365 olvasók, jövünk Nektek eggyel…

…vagy rögtön kettővel. 10 hónapja katapultált ki Szeged újgenerációs, független, ízig-vérig lokálpatrióta hírportálja, amely minden előzetes várakozásunkat felülmúlta. Az egy dolog, hogy az utóbbi időszakban már napi 30-60.000 olvasóval hasítunk (a zúzósra sikerült múlt héten közel 250.000 egyedi látogató fordult meg nálunk), de lassan már ott tartunk, hogy helyettünk írjátok a cikkeinket: 10-ből minimum 5 témaötlet Tőletek jön, egyszerűen imádjuk, hogy ennyire durván velünk együtt pörögtök!

Itt az ideje, hogy megháláljuk Nektek, hogy ennyire klasszak vagytok.

KARÁCSONY, SZEGEDEN, 2020-BAN: NEM HAGYJUK, HOGY EGYEDÜL ÉREZD MAGAD!

Mindjárt itt a karácsony, amely egy kicsit más lesz, mint azt megszoktuk, december 24-i enyhítés ide vagy oda, sokkal többen lesznek közülünk magányosak, mint “normál” esetben. Rájuk gondoltunk, amikor úgy döntöttünk, egy kicsit még személyesebbre vesszük az egyébként is meglehetősen haveri hangulatú Szeged365.hu-t, a karácsony három napján ezernyi ünnepi sztorival, filmekkel, zenékkel jövünk – többek között olyan remek szegediek, mint Juronics Tamás, Márton Anita, Bánhidi Bence, Herczeg Tamás, Busa Gabi és Borovics “Boró” Tamás tolmácsolásában, a teljesség igénye nélkül.

Egy valamiben biztos lehetsz az ünnepek alatt:

Nem hagyjuk, hogy egyedül érezd magad!

Hetek óta telis-tele vagyunk ünnepekre hangoló írásokkal, sütöttünk veletek bejglit, készítettünk adventi koszorút, teszteltünk kézműves szaloncukrokat, de december 24-től 26-ig, három napra teljesen karácsonyi üzemmódra váltunk. Az eddigi és az ünnep alatti, témába vágó írásainknak már létre is hoztunk egy #Karácsony névre hallgató aloldalt, melyet a főoldali menünkben piros színnel megkülönböztetve találsz meg, vagy IDE kattintva.

KARÁCSONY UTÁN SEM ÁLLUNK LE

Sőt, januárban indulunk meg csak igazán: a fejünkbe vettük, hogy az új év minden Szeged365 olvasó életében kategóriákkal lesz jobb, mint az idei (speciel 2020 “teljesítményét” tekintve ezt nem lesz annyira nehéz hozni) – éppen ezért egy minden eddiginél grandiózusabb játékkal esünk neki 2021-nek! Készülj, amint felszáradtál a szilveszteri (este 8-ig pezsgőzős, csendes-ülős) buliból, már le is csapunk rád, jön a Szeged 365 Repülőrajt, rogyásig pakolva egész évre szóló nyereményekkel:

Köszönjük, hogy ennyire sokan vagyunk már a Szeged 365 virtuális családjában, imádjuk, hogy ennyire aktívan velünk formáljátok Szeged vadonatúj hírportálját! Legyen önfeledt, vidám, gondoktól és járványfrásztól mentes az ünnepi készülődésetek, Karácsonykor találkozunk (és persze addig is, minden nap, még bírja a szerverünk)!

Kisházi Sándor

főszerkesztő

Szeged 365 – szegedi, független, igazi!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb