BUÉK2021Szegedi Arcok

Harsányi Levente 311 ezer forintért passzolt el egy hűtőt, a pénzt a szegedi kettes kórháznak adta

Harsányi Levente, Beko, imádjuk a fejeteket! A közismert háztartásigép-gyártó és a még közismertebb műsorvezető nemrég egy licitálós, jótékonysági játékot hirdetett. A licit egy totál egyedi, FC Barcelona hűtőért ment, a szabályok értelmében a licit győztese határozhatta meg, kinek adják a befolyt összeget – kicsi a világ, a 311.000 ropogós magyar forint Szegeden landolt, a kettes kórház részére ajánlotta fel az ismeretlen (feltehetően szegedi) jótevő.

A licit még december 7-én indult, a tét egy limitált kiadású FC Barcelona Side by Side hűtő volt. Hűtőgép-junkie (már ha egyáltalán létezik ez a kategória) olvasóink számára íme a technikai speckó:

  • A++,
  • Neo-Frost hűtési rendszerű,
  • 558 literes,
  • FC Barcelona mintás üvegajtóval.

A hűtő egyébként kereskedelmi forgalomban nem kapható darab, mint a cég írja, egy hasonló kaliberű kütyü 320.000 Ft környékén mozog, a focis vonal pedig onnan van, hogy ők az FC Barcelona csapatának hivatalos támogatói. A Beko annyit ígért, hogy a befolyt teljes összeggel támogatja a licit nyertese által megnevezett magyarországi COVID-járványkórházat. Az online aukció december 20-ig tartott, a nyertes által kiválasztott kórházat pedig kedd este jelentették be a Facebook oldalukon. Apropó, a kiválasztott: szívből gratulálunk az SZTE Szent Györgyi Albert Klinikai Központ II-es kórházának, a lehető legjobb helyre került a pénz!

 

Harsányi Levente (balról) és a hűtő (jobbról). Fotó: BEKO Magyarország.

A sztorira András nevű olvasónk hívta fel a figyelmünket, hálás köszi érte!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb