Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: még ma is vár a Bárka, karácsonyi részeges film, és ünnepi koncert leselkedik rád szerdán

A december végi őszi időjárásban még nem annyira jött át a karácsonyi életérzés? Esetleg már napok óta tojáslikőrt szürcsölgetve, piros kötött pulcsiban várod a Szentestét? Akárhogy is legyen, mai programajánlónkkal alaposan meghozzuk neked is a kedved a szeretet ünnepéhez. Tarts velünk ma is!

MA MÉG ELCSÍPHETED AZ ADVENTI KÉZMŰVES VÁSÁRT A BÁRKÁN

Eleged van a szupermarketek zsúfoltságából? Akkor irány a Foka, ahol ma 18:00-ig még várnak a legmenőbb kézműves csecsebecsék, egy kis karácsony hangulattal és pár korty forralt borral.

ÜNNEPVÁRÁS ZONGORASZÓVAL

Mi lenne, ha egy remek zongoraművész egyedül neked játszana, hogy tökéletes hangulatba kerülj? Ma ez is megtörténik: 18:00-kor a billentyűket kezelésbe veszi Balázs János zongoraművész, a koncerthez pedig itt csatlakozhatsz.

A MAGYAR ÁLLAMI NÉPI EGYÜTTES IS SZÍNVONALAS ELŐADÁSSAL KÉSZÜL MA ESTE

Nem volt elég a zongorakoncert? Akkor 20:00-tól nyergelj át a Magyar Állami Népi Együttes évzáró koncertjére, ahol egy különleges élményben részesülhetsz: az est zenei válogatása méltó módon állít emléket Trianon 100. évfordulójának. A koncerten felcsendülnek dallamok a történelmi Magyarország számos vidékéről, Erdélytől Felvidékig és Kárpátaljától Délvidékig, felmutatva a Szent István-i Magyarország – még ha a politika által mesterségesen szétszabdalt – örökérvényű kulturális egységét.

KARÁCSONY ÉS RÉSZEGSÉG? SETH ROHENÉKNEK ELÉG JÓL MEGY!

A sok komoly program után íme egy igazi erezd el a hajam őrület Seth Rogenéktől! 21:00-kor kezdődik a Viasat3-on a Szenteste grálja című agyament sztori, amely szerint három barát miután beléptek a felnőttkorba, annak érdekében, hogy az utolsó karácsonyi buli igazán emlékezetes maradjon számukra, elindulnak, hogy megkeressék a Szentesték Szent Grálját.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb