Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Csík Zenekar, Viszkis és Hadházi László dobja fel a hétfőt

Melóval telt a hét első napja, vagy otthon maradtál? Akárhogy is legyen, hoztunk pár nézni/hallgatni/élvezni való programot, amihez még csak ki sem kell mozdulnod otthonról. Elviszünk a Csík Zenekar koncertpremierjére, végighallgatjuk Hadházi Lászlót, és egy kiváló magyar filmet is mutatunk.

MEGNEVETTET HADHÁZI

Egy szónak is száz a vége, főleg akkor, ha Hadházi László mesél nekünk őrületes történeteket. 19:00-kor egy ízig-vérig mulatságos stand up comedy előadás veszi kezdetét, a főszerepben Hadházi László, Fülöp Viktor, Elek Péter és Musimbe Dávid Dennis.

A VALAHOL EURÓPÁBANT ADJA ELŐ A PESTI MAGYAR SZÍNHÁZ

Egy árva gyermekekből álló csapat és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész varázslatos története hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről az embertelenségben a háború sújtotta Magyarországon. Az egyik legcsodálatosabb magyar musical 19:00-kor kezdődik Dés László zenéjével a Pesti Magyar Színház Színpadán!

NÉZD MEG A CSÍK ZENEKAR JUBILEUMI KONCERTFELVÉTELÉT!

Bár 2018-ban dupla koncerttel ünnepelte a Csík Zenekar 30 éves jubileumát, az akkori felvételekből idén egy 90 perces koncertfilmet mutat be 19:30-tól a zenei formáció. Az estek fényét számos vendég jelenléte emelte, valamennyien fontos szerepet játszottak a Csík Zenekar pályafutásában: Pál István „Szalonna”, Presser Gábor, Lovasi András, Kiss Tibor, valamint a Tölcséres Banda. A látványos, vérpezsdítő táncokról a Fitos Dezső Társulat gondoskodott. Grecsó Krisztián pedig az alkalomra összeállított szövegeivel foglalta keretbe az estek történéseit.

A VISZKIS MA A TV2-N RABOl

Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit. Ambrus Attila (Szalay Bence) félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője…míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. A Viszkis 21:55-kor kezdődik a TV2-n.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb