BUÉK2021Gasztro

Szeged 365 szilveszteri kisokos: mi, meddig lesz nyitva Szegeden?

Érkezik az elmúlt évek legkülönösebb szilvesztere, kijárási korlátozással, Széchenyi téri tűzijáték mentesen, az össznépi ereszd el a hajam verziót családi mini-házibulikra cserélve. Ezernyi kérdés érkezik Tőletek a szabályok, korlátozások és nyitvatartások tekintetében, természetes volt, hogy ismét előkapjuk a jó öreg Szeged 365 kisokost.

BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOK

Ha már otthonról megy a szilveszteri mini-buli, nem árt, ha van hozzá egy kis pezsgő és társai. Ha az utolsó pillanatban ugranál el bevásárolni, siess, hamar bezárnak majd a szegedi shopping centerek, szuper – és hypermarketek.

ÁRKÁD Szeged: 14.00

Szeged Plaza: 19.00

Napfénypark (benne a Tesco csak 18.00-ig): 19.00

Tesco Extra: 18.00

Tesco Expressz áruházak, Dugonics tér, Kossuth Lajos, Tisza Center: 18.00

Auchan: 16.00

Az év első napját nem részletezzük, egyértelműen, az ég adtavilágon minden zárva lesz, az éjjel – nappali boltokat leszámítva.

PATIKÁK NYITVA TARTÁSA

Hasonló a helyzet a szegedi gyógyszertárak esetében is, bár itt van ügyeleti rendszer az esti órákban is. A Napfény Parkban és az ÁRKÁD Szegedben üzemelő patikák a bevásárlóközpontok ünnepi nyitva tartási rendjéhez igazodva lesznek nyitva, rajtuk kívül a Citrus Patika 12.00 – ig, a Kígyó Gyógyszertár 16.00 – ig, a Kossuth Lajos sugárúti Vasas Szent Péter Gyógyszertár 21.00 – ig lesz nyitva. Ha ne adj’ Isten beütne a baj az esti órákban (ne legyen így), az utóbbi lesz nyitva ügyeletes patikaként – érkezéskor csöngetni kell.

KIJÁRÁSI TILALOM, TŰZIJÁTÉK AZ ERKÉLYRŐL

A kijárásra és durrogtatásra vonatkozó szabályokat az alábbi Szeged 365 kisokosban szedtük össze, katt a cikkre a legfontosabb információkért:

SZILVESZTERI TÖMEGKÖZLEKEDÉS SZEGEDEN

Egészen január 3-ig megváltozott menetrenddel közlekednek a Szegedi Közlekedési Társaság járatai. Szilveszterkor csak este 6-ig gurulnak a járművek, újévkor pedig reggel 8 előtt járatritkítással kell számolni a szegedi tömegközlekedésben, bővebben:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb