BUÉK2021Közélet

Napi összefoglaló, szilveszteri verzió: ez történt 2020 utolsó napján

Kezeket fel, ki az, aki vissza fogja sírni 2020-at? (senki) Ha szeretnél képbe kerülni az év utolsó napjának szegedi történéseivel, jó helyen jársz – két pezsgő és egy falat virsli között íme a legfontosabbak, Boldog Új Évet, Szeged!

BALHÉVAL INDULT A SZILVESZTER

Több mint 100 migráns erőszakkal próbált meg bejutni Magyarországra Kübekházánál csütörtök hajnalban – közölte Szabó Szilvia, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Volt kődobálás, kurjongatás, határőrökre ugrálás, ahogy azt kell ilyenkor:

Pár órával később azért Szegedre is jutott a srácokból, íme:

A HÉT MEGLEPETÉSÉRE SZILVESZTERIG KELLETT VÁRNI

Megvan még a Belga slágere?

Magyar, Nemzeti, Hip Hop-ot! Na jó, hip hop helyett a magyar nemzeti vakcina jött össze a 2020-as év utolsó napjára, viszont, jelen helyzetben ez sokkal, de sokkal aktuálisabb és hasznosabb. Komolyra fordítva a szót, már megy a fejlesztés, íme a részletek:

ELKEZDŐDÖTT AZ OLTÁS SZEGEDEN

Elkezdődött a koronavírus elleni oltás Szegeden, a védekezés frontvonalában dolgozók kapták az első vakcinákat. Fotók és tudósítás a cikkünkben:

KÉT OLVASNI VALÓ A VÉGÉRE: A TOP 10 SZEGED 365 CIKK, OLVASOTTSÁGI SORRENDBEN PLUSZ 10 SZEGEDI, AKIKRE AZ IDÉN BÜSZKÉK VOLTUNK

Fránya egy év volt 2020: világjárvány, bizonytalanság, gazdasági KO nehezítette meg a szegediek dolgát. Nekünk sem volt egyszerű, de a Tőletek kapott rengeteg bíztatás, dícséret, ötlet és a számunkra is meglepő olvasottsági adatok napról napra erőt adtak a Szeged365 csapatának. Köszönjük, hogy vagytok nekünk, imádtunk Nektek újságot írni 2020-ban, már alig várjuk, hogy folytathassuk 2021-ben! Érkezzenek az idei év legolvasottabb cikkei, amelyek – tekintve, hogy márciusban indultunk – egyben a Szeged365 történetének legolvasottabbjai is.

Hogy mi jut eszébe 10-ből 9 embernek Szegedről? Napfény, fergeteges fesztiválok, mediterrán hangulat, az ország legjobb egyeteme, gyönyörű lányok, halászlé, paprika, szalámi, meseszép belváros és talán a legfontosabb: hősies, segítőkész, okos városlakók. Következzen a Szegedi Arcok rovatunkból – a teljesség igénye nélkül – 10 igazán inspiráló szegedi, akikre méltán lehettünk büszkék 2020-ban! 

Ennyi volt mára, találkozunk holnap reggel – január és 2021 első napján Szeged díszpolgárával, Dr. Katona Mártával köszöntünk Benneteket, hozunk egy IFA platónyi másnaposság elleni trükköt plusz jön a Szeged 365 Cinema, a legjobb afterparty filmekkel! Boldog új évet, Szeged!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb