BUÉK2021Kikapcs

Szeged 365 after: három felszabadító party-himnusz a szegedi éjszakából, január elsejére, pezsgőzés mellé

A szürreálisan home office stílusban megtartott szilveszter után még egy after is becsúszott? Kellene 2-3 ütős, felszabadító fílingű zene az utolsó pohár pezsgő mellé? Íme három örök klasszikus, a Sing Sing, a JATE és a Szote Klub legszebb éveiből leválogatva, tőlünk, Neked!

Tényleg így történt: leültünk afterozni (Mucsi művész úr stílusában, szigorúan egy pohárkával) és ez volt az első három zene, amit meghallgattunk. Fontos: mindez este 8 előtt történt, minden szabályt betartva, jó fiúk voltunk.

SZEGED 365 AFTER 01.: I FEEL LOVE (1998)

Na most kaptunk sokkot. Végig buliztuk az elmúlt 20 évet az “I feel love” című klasszikusra a szegedi éjszakában, úgy, hogy végig fogalmunk sem volt arról, hogy a CRW művésznév igazából a jó öreg Mauro Picotto-t rejti. Pedig így van és erről ma este világosított fel bennünket egy országosan ismert lemezlovas cimboránk (Karesz, miért most szóltál?). Még egy ok, hogy letérdeljünk az olasz trance – zseni munkássága előtt, szerelmesek vagyunk, de nagyon:

SZEGED 365 AFTER 02.: THE WORLD IS MINE (2004)

16 éve nem volt nélküle sem házibuli, sem Sing – Jate – Szote – Retro – Dokk – Hungi veretés szombatonként. Már az eredetije is brutális, de a Joachim Garraud kontárkodásával készült “F@ck me I’m famous” (és itt most nem Szájer Józsefre gondoltunk) remixe mindent visz. Tipp: tekerj 01:25-re, üt-ver a kiállás. Felszabadító, tényleg úgy fogod érezni, hogy a Tiéd a világ.

SZEGED 365 AFTER 03.: SANDSTORM (1999)

Honnan tudod, hogy megöregedtél? Pontosan innen: írsz egy zenei ajánlót, amelyben 1998 és 2004 közötti zenék vannak… Sebaj, Ville Virtanen aka Darude egy könnyűzenei géniusz (bár az életműve az 1999-es Sandstorm-mal kezdődik és jelenleg úgy fest, itt is végződik), a finn félisten olyan homokvihart kavart, amely a komplett szegedi éjszakát leseperte az ezredordulón.

Brutális.

Imádjuk.

Egészségetekre.

Ha már a kiállós részeket emlegettük, ajánljuk figyelmetekbe a totálisan libabőrös kezdést, nagyjából 20 másodpercig. Igazi EDM mestermunka, mindent visz:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb