Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Homebody, Raktárkoncert és egy japán utazás vár kedd délután

Ha neked is egy kicsit több mozgás volt az újévi fogadalmad, akkor a Szeged365.hu a te embered! Ma is hozunk neked egy kis otthoni edzést, aztán a fáradt izmokat egy jó raktárkoncert vagy egy izgalmas film közben is lenyújthatod. Tarts velünk, és üsd el hasznosan a kedd délutánt!

VIRTUÁLIS UTAZÁS JAPÁNBA

Néha te is lennél egy kicsit máshol? Akkor 17:00-kor csatlakozz a Japánspecialista Klub soron következő adásához, ahol Tóth-Vásárhelyi Réka, magyar kokeshi készítő iparművész lesz a vendég. Réka novemberben utazott Japánba és erről az útjáról fog mesélni…

INDUL A HOMEBODY 2021!

Ahhoz, hogy elhagyj egy szokást, a leghatékonyabb módszer az, ha felveszel helyette egy másikat! És miért is ne lehetne ez a mozgás? Indul a Home Body 2021-es évada! Összefogott a szegedi és az újszegedi Strong Body Training edzői csapata, és minden napra hoznak neked nem is egy, de két-három otthoni edzést, mocorgást! 18:00-kor készülj, és már jöhet is az év első élő online edzése!

AZT HITTED, NEM LESZ KONCERT SZEGEDEN?

Dehogynem lesz, ráadásul a Sasmodai-Szives Duó egyenesen neked játszik. A Duó online koncertsorozatában 30 perces pillanatkoncertekkel ajándékozza meg a közönséget élménydús, fogyasztható formában. A kortárs ütőhangszeres-trombita kamarazenei műveket modern és kortárs magyar novellákkal egyesítik, így egy komplex koncertélményt nyújtanak közönségbarát és szórakoztató módon. A zenés programot az Agóra Facebook eseményeiben és Youtube csatornáján követhetik az érdeklődők.

EGY NAGYON IZGALMAS FILMET AJÁNLUNK MA

Este 21:00-kor kezdődik a Viasat3-on a Sully – Csoda a Hudson folyón. A megtörtént eseményeket feldolgozó alkotás alaptörténete szerint 2009 telén az egész világ egy csoda lázában égett: egy kiváló pilóta, Chesley “Sully” Sullenberger (Tom Hanks) meghibásodott repülőgépével New York szívében, a Hudson folyó fagyos vizére szállt le, és így megmentette 155 utasa életét. De miközben a világ hősként ünnepelte a kapitányt, és a híradások mind kivételes ügyességéről és lélekjelenlétéről szóltak, vizsgálat indult. És amire a vizsgálat során fény derült, az egyáltalán nem a pilóta megbecsülését szolgálta. Sőt, azzal fenyegetett, hogy soha többé nem vezethet repülőgépet…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb