Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: nem fog unalmasan telni a szerda délután

Bár még nem robbant be sem a rendes, sem a karanténprogramok sorozata, de azért ma is lesz mit tenni, ha épp nem unatkozással töltenéd a munkaidő utáni szabad perceket. Anna and the Barbies, egy romantikus film és exkluzív tárlatvezetés dobja fel a napod, ha velünk tartasz!

EXKLUZÍV TÁRLATVEZETÉS A SEUSO-KINCSEKKEL

Rajongsz a kultúráért és a kiállításokért? Többször előfordult már, hogy szeretettél volna részt venni egy tárlatvezetésen, de a távolság és a hosszú utazási idő ezt nem tette lehetővé? Akkor az alábbi program neked szól! 18:00-tól érkezik online virtuális 3D formában a Magyar Nemzeti Múzeum, Seuso kincs – Pannónia fénye című állandó kiállítása.

SOKSZOR TALÁLKOZTUNK VELÜK SZEGEDEN, DE ONLINE IS BAROMIRA JÓ AZ ANNA AND THE BARBIES

A mindig extravagáns és örökké energikus Pásztor Annával az élen különleges élmény egy Anna and the Barbies koncert. Imádtuk őket Szegeden, és így van ez a virtuális térben is. Szánj rájuk te is egy bő fél órát!

LEGYEN A ROMANTIKÁÉ A SZERDA ESTE!

No nem a 90-es évekre és Gáspár Győzőre gondoltunk, hanem egy igazán romantikus darabbal készül ma a Filmcafé. 21:00-tól Jennifer Lopezzel a főszerepben kezdődik az Álmomban már láttalak, ahol az egyszerű szobalény és a társasági ember találkozik, és szeret egymásba…

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb