Mindenmás

Best of Police: kettős gyilkosság Szegeden, hajléktalan embercsempész a hét legmeredekebb kék hírei között

Még hogy 2020 volt fura év? Az elmúlt egy hétben több hajmeresztő eset is munkát adott a rendőrségnek: volt lövöldözés a Bartók téren, kettős gyilkosság Szegeden, és egy csaló társkereső hölgy is munkát adott az elmúlt időszakban a hatóságoknak.

KÖZEL 90 ÁLDOZATA VAN A CSALÓ NŐNEK

Uraim, csak óvatosan! Vádat emeltek egy középkorú nővel szemben, aki több mint három éven át csaknem kilencven férfit tévesztett és károsított meg hamis társkereső profilok mögé bújva.

KETTŐS GYILKOSSÁG BORZOLTA A KEDÉLYEKET SZEGEDEN

Szerdán egy kettős gyilkosság borzolta a kedélyeket Szegeden. A hét folyamán egyre több részlet került nyilvánosságra az esetről, mi pedig itt szépen össze is szedtük mindet:

LÖVÉSEK DÖRDÜLTEK A BARTÓK TÉREN

Nagy szabású rendőrségi akció folyt pénteken a szegedi Bartók tér melletti Mikszáth Kálmán utcában, olvasói információink alapján lövések miatt riasztották a hatóságot fél 11 körül.

NAGYOT KASZÁLT VOLNA A HAJLÉKTALAN EMBERCSEMPÉSZ

Föld alatti alagútrendszeren jutott át Szerbiából Magyarországra 55 szír illegális határátlépő, akiket a gyanúsított Ausztriába akart szállítani. Az utazásért a hajléktalan embercsempész fejenként 3-4,5 ezer eurót kért a migránsoktól. 

ELALUDT A KAMIONSOFŐR SZOMBATON

Ez önmagában még nem bűn, bár ha épp megy a kamion, akkor már az. Egy autóalkatrészeket szállító kamion hajtott árokba az M5-ös autópályán Kecskemétnél, szombat reggel. Szeged felé haladt a román kamion, amikor vezetője valószínűleg elaludt, letért a sztrádáról és az útszéli árokban állt meg. 

DOROZSMÁN IS TÖRTÉNT EGY BALESET

Két személyautó ütközött Kiskundorozsma közelében, a Bordányi út és a Széksósi út találkozásánál szombaton délben. Információnk szerint az ütközés következtében az egyik autó az árokba borult, amelybe beszorult egy személy is, aki kommunikálni ugyan tud, viszont kiszállni nem. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb