Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: színházi előadás, Duma All Stars, és Jim Carrey sem hagy ma unatkozni

Jól telt a vasárnapi ebéd? Ha a kinti fagyoskodás helyett te is inkább bekuckóznál a nappali melegébe, akkor mutatunk neked pár online programot, amivel te is élvezetesebbé teheted a délutánt. Felsorakozik Jim Carrey, KAP és a Vörösmarty Színház.

ELHÚZZÁK AZ ÚJ ÉV NÓTÁJÁT A KISPESTI OBSITOSOK

2021-ben elmarad a Kispesti Újévi Koncert a KMO Művelődési Központban, de a szervezők szeretnék, ha a közönség nem maradna kulturális élmény nélkül, ezért 16:00-tól levetítik az 2014-ben felvett nagy sikerű koncertet. A Kispesti Obsitos Fúvószenekar újévi hangversenyén Fejes István, az egyesület korábbi karmestere dirigál. 

BEARANYOZZA AZ ESTÉT A DUMA ALL STARS

Kora este, 19:00-tól nagyon komoly felhozatallal készül a Dumaszínház: Janklovics Péter, Kovács András Péter és Kőhalmi Zoltán érkezik a mikrofon elé, és egész biztos, hogy pár őrült sztorival téged is megnevettetnek.

RITKÁN LÁTOTT DARABOT JÁTSZIK A VÖRÖSMARTY

Igaz, felvételről, de 19:00-tól kezdődik a Mercedes Benz című előadás a Vörösmart Színház jóvoltából. Esterházy Péter utolsó darabját a Szlovák Nemzeti Színház felkérésére írta, 2017. január 7-én mutatták be Pozsonyban a rendező, Roman Polák, valamint a dramaturg, Peter Kováč kérései szerint átalakított szöveggel. Magyarországon most kerül először színpadra.

Műfaji megjelölése történelmi revü két részben. Az ember tragédiájának keretjátékát megidézve az Úr fogadást köt Luciferrel. A fogadás tétje: elbukik-e a magyar történelem egyik legendás, évszázados családja, az Esterházy-család?

ZÁRD A HÉVÉGÉT A MINDEN6Ó-VAL!

20:55-kor érkezik a Film+-on Jim Carrey, aki szó szerint is Istent játszik: Bruce Nolan (Jim Carrey) népszerű tévébemondó a Channel 7 esti híradójában. Barátnője, Grace (Jennifer Aniston) rajong érte. Mindezek ellenére a férfi örökké elégedetlenkedik sorsával. Egy új műsorhoz keresnek vezetőt, de végül is nem őt választják. Elszabadul a pokol: kirúgatja magát, verekedik és egy nap alatt tönkremegy magánélete is. Istent kezdi el hibáztatni mindezért. Az Úr (Morgan Freeman) megjelenik előtte egy érdekes ember képében és okulásul átadja minden hatalmát a káromló tévésnek. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb