Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Magyar Kóla, Nekem8 és Sági Szilárd dobja fel a délutánt

Megjelent a Maffiózók mackónadrágban szerzőjének új könyve, a Magyar Kóla, amelyről most egy online beszélgetés keretei közt tudhatsz meg mindent, majd jön Sági Szilárd gasztrokibic, aki a mentes ételekről mond el sok-sok érdekességet, estére pedig egy remek vígjátékkal búcsúzunk.

A MAGYAR ALVILÁG DROGÜGYLETEI KERÜLNEK KÖZÉPPONTBA

Megjelent a Magyar Kóla, a Maffiózok mackónadrágban szerzőjének legújabb könyve.  Vajon keserűbb-e a magyar spuri mint a magyar narancs? Az Indextől távozó oknyomozó újságíró, Dezső András legújabb könyvéről beszélgetnek 19:00-tól az AKUT eheti műsorában. Az esemény ingyenes, regisztráció itt.

TE IS A KARCSÚSÁGOT FOGADTAD MEG 2021-RE? AKKOR HALLGASD MEG SÁGI SZILÁRDOT 19:00-TÓL!

Új év, új fogadalmak! Mitől mentes a mentes, mentesen is ízletesen? Az újévi fogadalmak közül legtöbbször a karcsúság elérésének célja elsődleges. Vajon mit lehet tenni ennek érdekében? Milyen ételeket kell előnyben részesíteni, fókuszálva az egészségesnek mondott receptekre? Erről is elárul mindent Sági Szilárd gasztrokibic.

ESTE 9-KOR KEZDŐDIK A NEKEM 8

Jobb lett volna meg sem születni – gondolja Nick Beam, amikor hazaérve édes kis feleségét félreérthetetlen helyzetben találja, a saját főnökével. A felszarvazott férj azt gondolja, ennél rosszabb már nem történhet aznap. Vagy mégis? A mostohasors T. Pault sodorja az útjába. Az izgága kis bűnöző, a botcsinálta útonálló beugrik a szerencsétlen Nick kocsijába, és megpróbálja kirabolni. Egy nappal előbb Nick talán megadóan engedett volna, de most beletapos a gázba és elrabolja kirablóját. A két vadidegen hamarosan hajmeresztő kalandokba keveredik.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb