KikapcsNem kategorizált

Szeged 365 Repülőrajt: indítsd üstökösként a 2021-es évet!

Sötét, borongós, depi hangulat? Nem nálunk és nem velünk! A fejünkbe vettük, hogy felturbózzuk a 2021-es évet, ennek tükrében máris itt az idei első őrületünk, a Szeged 365 Repülőrajt játék, telis-tele full extrás nyereményekkel!

Hogy mi is ez?

Fogjuk fel úgy, mint egy üzletet, egy igazi win-win szituációt, amelyben mindkét fél nyer:

  • Mi adunk sok-sok nyereményt, amelyek segítségével igazi repülőrajtként indul majd a 2021-es éved, vitaminokat, taxi-utalványokat, gasztro-utalványokat és egy Szeged 365 bögrét, hogy legyen miből kortyolgatnod a reggeli kávéd, miközben Rókus kolléga Napi Pakkjait olvasod…
  • Cserében pedig mindössze annyit kérünk Tőled, hogy tedd jobbá a világot. Csináltál már az idén olyan dolgot, amivel örömet okoztál a körülötted élőknek? Írd meg kommentben és nyerj! Még az ég adta egy világon semmi pozitívat nem hoztál össze 2021-ben? Sebaj, megelőlegezzük: írd meg, hogy mi lesz az, aztán kezet rá! Nem kell, hogy szuperhős légy ahhoz, hogy nyerj, nálunk egy otthoni porszívózás vagy egy, a szomszéd nénit kisegítő nagybevásárlás is szuperhős-tettnek számít!

NYEREMÉNYEK, AMELYEKTŐL REPÜLŐRAJT LESZ AZ ÉV ELEJE

Három héten át pörög a játékunk, a hőstetteket végrehajtók vagy beígérők között minden pénteken kisorsolunk valakit, aki nyer egy-egy értékes ajándék-pakkot. A sorsolások időpontjai:

  • 2021. január 22., péntek 21.00
  • 2021. január 29., péntek 21.00
  • 2021. február 5., péntek 21.00

A nyereménypakkunk hétről hétre változik, egy valami azonban fix: minden alkalommal ízig-vérig szegedi vállalkozások felajánlásait tartalmazza. Íme az első heti nyereménycsomagunk (ezt mind egy valaki kapja meg):

12 HÓNAPOS TAXI PLUSZ KUPON

Egy egész évre szóló, havonta 1.000 Ft-os kupon a szegedi Taxi Plusztól, összesen 12.000 Ft értékben.

REÖK ÉS DELIMO CUKRÁSZDA KÉZMŰVES SÜTI MEGLEPETÉS

Megédesítjük a 2021-es éved, egy 5.000 Ft értékű utalvány formájában, amelyet a Reök és a Delimo Kézműves Cukrászdában egyaránt használhatsz, ráadásul bármire, kézműves sütitől a macaronig, pisztáciával töltött croissant-tól a 2019-ben az év kávéjának választott Pascucci Golden Shack-ig!

PRÁGAI LÁTSZERÉSZET UTALVÁNY

2021 az éles látás éve, ehhez Szeged egyik legnagyobb múltú családi optikája, a Prágai Látszerészet is hozzájárul – mégpedig egy 5.000 Ft-os utalvánnyal!

FIGYELÜNK AZ EGÉSZSÉGEDRE: HARMADÉVES NAPFÉNYVITAMIN SZEGED VITAMIN-PAKK

Szerintünk nem kell ecsetelnünk, mennyire fontos, hogy erős immunrendszerrel vágj neki a 2021-es évnek. A szegedi Napfényvitamin kutató – és fejlesztő vállalat egy prémium minőségű, természetes hatóanyagokból fejlesztett, 4 hónapra elegendő, 18.000 Ft értékű pakkal lep meg, benne 2 doboz D3-K2 Vitamin Komplexszel és 2 doboz Magnézium-Maláttal.

Pintér Zoltán kutatási csoportvezető szerint most, a Covid-helyzet kellős közepén nagyon jól fog jönni a nyeremény. “Sajnos a magyar lakosság nem csak a D-vitamin tekintetében, hanem egyéb, a szervezetünk harmonikus működéséhez nélkülözhetetlen mikrotápanyagok esetében is komoly hiányállapotban szenved. Ez a helyzet Szegeden is. Most, a járvány idején mutatkozott csak meg igazán mennyire fontos, hogy szervezetünk jól táplált legyen és minden olyan mikroelem a rendelkezésünkre álljon, melyekkel immunrendszerünk ütőképesebben tudja felvenni a harcot a különféle fertőzésekkel szemben” – magyarázta a cég alapítója.

PRÉZLI SIMPLE KITCHEN FINOMSÁGOK

Ha csíped a rántott csodákat, ez lesz a kedvenc nyereményed – a Széchenyi téri Prézli jóvoltából egy 5.000 Ft-os kuponnal lepünk meg, amelyet bármelyik finomságukra fel tudod használni. Ha diétázol, van egy klassz hírünk: a csajok feltankoltak fit menüvel is, panír nélkül.

MEDITERRÁN ÉLETÉRZÉS IFTIKHARTÓL, A TRÓJA ÉTELBÁR PAKISZTÁNI GASZTRO-ZSENIJÉTŐL

Indítsd úgy a 2021-es évet, mint egy igazi trójai harcos! Szeged No 1 mediterrán ételbárja egy 5.000 Ft-os, bármire felhasználható gasztro-kuponnal turbózza fel a rajtot, a többi már rajtad múlik – mi speciel egy tandoori csirkecombot vagy egy sis tauk tortillát ennénk belőle. Tudod, mi a legjobb? Mindkettő belefér a keretbe, sőt, még egy parázson sütött Trója pizza is befér mellé.

Ő fogja megsütni Neked:

A fenti pakk mellé alap egy Szeged 365 egyedi bögre, hogy tudd miből kortyolni a kávéd, miközben a Napi Pakkunkat olvasod…

KEZDJÜNK NEKI!

Ha szeretnéd egy hét múlva zsebre vágni a fenti nyeremény-cunamit, a dolgod már csak egy: este 9-kor irány a Facebook oldalunk, akkor fog kikerülni a Szeged 365 Repülőrajt-posztunk. Kommenteld alá, hogy milyen hőstettet tervezel 2021-re:

  • gyakrabban fogsz segíteni a feleségednek porszívózni?
  • több időt töltesz majd a családoddal?
  • ledobsz 10 kilót?

Jöhet bármi, amitől úgy érzed hogy jobb lesz a világ!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb