- Hirdetés -
- Hirdetés -
Mindenmás

Best of Police: vásárhelyi bringás szatír, brutál balesetek és túlsúlyos tréler a hét legfontosabb rendőrségi hírei között

- Hirdetés -

A törvénykerülő állampolgárok ezen a héten is megdolgoztatták az igazságügy Csongrád-Csanád megyei harcosait: vád alá került a mórahalmi testvérgyilkos és a vásárhelyi bringás szatír is, több baleset és egy már – sajnos – mindennaposnak mondható román túlsúlyos tréler is a szervek látókörébe került, de befutott egy igazi hőstett is Szentesről.

ÉLETET MENTETTEK A SZENTESI RENDŐRÖK

Egy bajbajutott férfira figyeltek fel a szentesi rendőrök a belvárosban múlthét pénteken, aki magatehetetlenül feküdt a földön. A rendőrök azonnal a segítéségére siettek és gondoskodtak a férfiről a mentők megérkezéséig.

EGY DROGTERMESZTŐ IS HOROGRA AKADT SZENTESEN

Negyvennégy tő indiai kendert találtak egy szentesi férfi otthonában a nyomozók, a harmincéves férfi az utóbbi években rendszeresen értékesített marihuánát ismerőseinek. A rendőrök hétfőn kopogtattak nála.

ÚJABB ALAGUTAT TALÁLTAK A SZERB-MAGYAR HATÁRON

Újabb alagutat fedeztek fel Ásotthalom közelében. A Szeged Határrendészeti Kirendeltség járőrei terepkutatás során kedd este 10 előtt fedezték fel a szerb-magyar határon húzódó ideiglenes biztonsági határzár alatt vezető átjárót.

FELELNI FOG TETTEIÉRT A VÁSÁRHELYI BRINGÁS SZATÍR

Vádat emeltek azzal a hódmezővásárhelyi biciklis szatírral szemben, aki tavaly nyáron három nőt is zaklatott a városban, obszcén kérdésekkel bombázva őket a nyílt utcán. A sztorinak azonban itt még nem ér véget a pikáns része…

NEM TÖRTÉNT SEMMI SZOKATLAN, CSAK TÚLSÚLYOS TRÉLER KÖZLEKEDETT AZ M43-ASON

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai egy nap alatt négy külföldi sofőrrel szemben intézkedtek az M43-as autópályán, mert azok túlsúlyos járműszerelvényekkel közlekedtek.

EGY MÁSIK TRÉLER VISZONT BALESET RÉSZESE VOLT

Az M5-ös autópályán, a Szeged felé vezető oldalon Ócsa térségében a 33-as km-nél péntek kora reggel egy kisteherautó egy trélerrel ütközött össze. Információink szerint a karambol oka az volt, hogy a külföldi jármű kivilágítatlanul közlekedett.

VÁDAT EMELTEK A MÓRAHALMI TESTVÉRGYILKOSSAL SZEMBEN

Vádat emeltek azzal a mórahalmi férfival szemben, aki tavaly januárban leszúrta 18 éves öccsét, majd rágyújtotta a házat. A letartóztatásban lévő férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolják.

DUPLA BALESET VOLT AZ M5-ÖSÖN

Szombaton délelőtt dupla baleset történt az M5-ös autópályán, Kisteleknél Szeged felé. Információnk szerint egy autószállító trailer felborult, majd a feltorlódott kocsisorban 3 kamion is egymásnak ütközött. Az tréler sofőrje beszorult a járműbe, de nem szenvedett komolyabb sérüléseket.

- Hirdetés - - Hirdetés - - Hirdetés -

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb