Sport

MOL – Pick Szeged: visszatért Bogdan Radivojevics és Stanislav Kaspárek a szegedi keretbe

Hétfőn visszatért a Szegeden készülő kerethez Bogdan Radivojevics és Stanislav Kaspárek. A szerb szélső jó hangulatban érkezett, hiszen hazája válogatottjával sikerrel vette az Európa-bajnoki selejtezőket. Ez a cseh válogatottról nem mondható el, náluk tarolt a koronavírus, így visszaléptek az egyiptomi világbajnokságtól.

A héten továbbra is a fizikai felkészítés játssza majd a főszerepet, de már a labda is előkerül. Napi két tréning szerepel a programban, így az itthon lévő játékosok nem unatkoznak. Szerencsére mindenki rendben, így sérülés, betegség nem hátráltatja a munkát.

Fotó: pickhandball.hu

Közben az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságon vasárnap este a magyar válogatott megszerezte a második győzelmét, 44-18-ra nyertek Uruguay ellen. A friss kétgyermekes apuka, Bodó Richárd (4 gól) és a beállós Rosta Miklós (4 gól) bemutatkozott a vébén, az első meccsüket játszották. Bánhidi Bence 3 gólt dobott a dél-amerikaiaknak, míg Mikler Roland nem került be a keretbe, pihenhetett. Kedden 20.30-kor a németek ellen zárják a fiúk a csoportküzdelmet, a tét a csoportelsőség.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb